Перейти до публікації

КСБ від ТОВ «БУЧАЦЬКИЙ СИРЗАВОД»

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Вот сцуки, в масло, молочку, сыры стараются недоложить жира, по возможности меняя на растительный, чтоб потом побольше дорогого молочного жира на шару щедро положить в КСБ. Это заговоро против качков я считаю.

Конечно "дорогой молочный жир" специально никто не добавляет, просто хреновое старое оборудование, фильтры и технология не могут выдать качественный продукт, как писали люди давно покупающие этот ксб он довольно сильно может отличаться от партии к партии, "качество" если это можно так назвать очень не стабильное. Дважды брал Гадяч - слова плохого сказать не могу, меня полностью устраивает, буду покупать.

• Відповіді 591
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cell

42

• vlad_leo

39

• alex211284

28

• dj_doom

24

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Бучач покупал итальянское оборудование для этого, с чегой-то вдруг "хреновое старое оборудование,"??

Опубліковано:

я тоже где-то читал что % в партиях разный, там видимо проблема не в оборудовании, а в специалистах, что его обслуживают.

Опубліковано:
я тоже где-то читал что % в партиях разный, там видимо проблема не в оборудовании, а в специалистах, что его обслуживают.

Повторюсь, що вся інформація про % білка Бучача 2,5-річної давності. Ось той пост Вована. Крім Вована ніхто не тестив.

Актуальної інформації про % білка немає. А якщо є, то дайте ссилку, самому цікаво. Все інше, то від БіБіСі (баба бабі сказала).

Щодо стабільності %, то навіть на той час, як я зрозумів, ніхто (і Вован також) не робив аналіз різних партій. Тому ці всі розмови тоже БіБіСі, бо без аналізів на "відчуття" це визначити майже нереально. Різницю в партії можна помітити по смакових та інших відчуттях, але не в % білка.

Опубліковано:

Кто нибудь знает причину почему сайт завода распознается в гугл как опасный?

Хотел посмотреть прайс, а там "засада".

Опубліковано:

Часто густо коды вредоносные встраиваются в код сайтов, с рекламой, с вирусами и всякой херней. Этим может заболеть любой сайт, без разницы какой тематики и т.д. Лично с этим сталкивался.

Это говорит лишь о том, что есть слабые места, которыми воспользовались злоумышленники.

Врятли сайт сырзавода чем-то опасный для общества, но разве что для тех, кто считает белок опасной химией))

Опубліковано:
Кто нибудь знает причину почему сайт завода распознается в гугл как опасный?

Хотел посмотреть прайс, а там "засада".

Сайт на вордпресі і криво зробленний, та ще й походу закинутий, але в мене на цей раз відкрився в хромі, що дуже дивно - пару днів назад викидувало, теж як небезпечний. Для довідки - якщо хочете щось відкрити "невідкриваєме", то використовуйте стандартний інтернет експлоуер майкрософта...

Опубліковано:
Сайт на вордпресі і криво зробленний, та ще й походу закинутий, але в мене на цей раз відкрився в хромі, що дуже дивно - пару днів назад викидувало, теж як небезпечний. Для довідки - якщо хочете щось відкрити "невідкриваєме", то використовуйте стандартний інтернет експлоуер майкрософта...

Спасибо за помощь, но предпочитаю chromium на debian.

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Онуфрий, Привіт!

Попереджу, що новачків з комерційними пропозиціями тут недолюбляють. Так що не дивуйся можливій негативній реакції. Модери взагалі можуть почистити твої повідомлення, тому що для таких пропозицій тут є платний розділ.

Зараз офіційно від заводу продаю їхню продукцію у Вінниці та Києві.

Чим докажеш "офіційність"? ))

Я раніше питав їх на email за оф.представників. Нічого не відповіли. Сказали, що можна в них купити напряму і без представників, що я й зробив. (Хоча, я так розумію, часто це буває накладно через ігнор.)

З приводу якості, можу надіслати висновки по складу продукції, які мені надав завод за 2014 рік.

В студію! :) В любому випадку ці висновки будуть під сумнівом, так як на форумі більше довіряють старожилам чим навіть офіційним представникам заводу. Та й взагалі, народ тут недовірливий, особливо коли мова про КСБ. І це правильно. Але хоч щось свіже буде ))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...