Перейти до публікації

КСБ від ТОВ «БУЧАЦЬКИЙ СИРЗАВОД»

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
є ще один варіант ксб в-ва україни...

ксб74% - 1кг - 100-110 грн.

продає мій хороший знайомий. одне но... не хоче мені називати виробника, мабуть боїться шо стану його конкурентом. якість гарантує.

також торгує голандським ксб 80%...

кого цікавить можу ще за ці позиції взнати.

Щось вся ця самостійно розфасовка вручну вдома, якось не камільфо. Хоча якщо мішки маленьки, то може бути цікаво.

Змінено користувачем Bund
  • Відповіді 591
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Cell

42

• vlad_leo

39

• alex211284

28

• dj_doom

24

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Щось вся ця самостійно розфасовка вручну вдома, якось не камільфо. Хоча якщо мішки маленьки, то може бути цікаво.

точно не знаю. але здається шо він не фасує, а бере вже фасоване..

я ж кажу.. якщо цікаво, то я взнаю... навіть можу 1кг взяти на пробу і сфоткати і провірити...

Опубліковано:

Еще раз, не догнал. Почему цена 90 грн за 70%, если без ПДВ 75 грн на сайте написано? Зачем нам с ПДВ?

Опубліковано:
Еще раз, не догнал. Почему цена 90 грн за 70%, если без ПДВ 75 грн на сайте написано? Зачем нам с ПДВ?

потому что предприятие на общем налоге и обязано показывать цену без и с ПДВ (показано для остальных ПДВ-шников для зачета ПДВ при расчетах (это несколько утрируя процесс)).. ну и продавать без ПДВ оно также не имеет право..

Опубліковано:
Зачем нам с ПДВ?

А кому тогда ПДВ? Бери через юрика потом возместишь себе как-нибудь)))

потому что предприятие на общем налоге и обязано показывать цену без и с ПДВ (показано для остальных ПДВ-шников для зачета ПДВ при расчетах (это несколько утрируя процесс)).. ну и продавать без ПДВ оно также не имеет право..

:good3:

Опубліковано:

пдв завжди сплачує кінцевий споживач у вигляді 20% доданої вартості.

Опубліковано:

мешки у бучача 6 кг 70% больше по обьему чем 15 кг щучинского ксб

Опубліковано:
мешки у бучача 6 кг 70% больше по обьему чем 15 кг щучинского ксб

кхм.. эт как так получается? 8-()

Опубліковано:

мені тут на ум спала ідейка можливо і безглузда але всетаки, Якщо написати на завод офіційне письмо від нас форумчан с приводу даного продукту, що ми являємось кінцевими споживачами, що зацікавлені в даному продукті не разово, щоб не виникало нюансів сприводу не якості товару. Дати силку на наш форум на дану тему і попросити для форумчан скидку.

Опубліковано:

Я покупаю у нормальных фирм всякие вещи связанные с работой, так у них есть возможность официально провести, с ПДВ и т.д. Но без ПДВ никаких проблем. )))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...