st@lker Опубликовано 24 марта, 2012 Опубликовано 24 марта, 2012 мені тут на ум спала ідейка можливо і безглузда але всетаки, Якщо написати на завод офіційне письмо від нас форумчан с приводу даного продукту, що ми являємось кінцевими споживачами, що зацікавлені в даному продукті не разово, щоб не виникало нюансів сприводу не якості товару. Дати силку на наш форум на дану тему і попросити для форумчан скидку. отличная свежая идея))
OHIXA Опубликовано 24 марта, 2012 Опубликовано 24 марта, 2012 мені тут на ум спала ідейка можливо і безглузда але всетаки, Якщо написати на завод офіційне письмо від нас форумчан с приводу даного продукту, що ми являємось кінцевими споживачами, що зацікавлені в даному продукті не разово, щоб не виникало нюансів сприводу не якості товару. Дати силку на наш форум на дану тему і попросити для форумчан скидку. Хорошая идея, а еще обязательно ссылку на фототему, так на всякий случай)))
OHIXA Опубликовано 24 марта, 2012 Опубликовано 24 марта, 2012 Я покупаю у нормальных фирм всякие вещи связанные с работой, так у них есть возможность официально провести, с ПДВ и т.д. Но без ПДВ никаких проблем. ))) Пойми, если предприятие плательщик ПДВ, то без ПДВ оно не продаст. Для этого есть "схемы", но оно им надо, что бы продать 200 кг сырья?
Наблюдатель Опубликовано 24 марта, 2012 Опубликовано 24 марта, 2012 уже ведь писалось, что скидка 10% от 200кг. думаю ответ будет - что для форума если вас там много 200кг?
Bilders Опубликовано 24 марта, 2012 Опубликовано 24 марта, 2012 уже ведь писалось, что скидка 10% от 200кг. думаю ответ будет - что для форума если вас там много 200кг? Звісно що можуть відмовити но якщо обєднати зусиля, пояснити реальну ситуацію щоб зрозуміли що це не 200кг а регулярні кілограми в даний момент і в подальшому, що це предоплата без відстрочки, що це предспектива, показати що тут з нами спілкуються і враховують нашу думку керівники українських брендів спорт піта. Що ми це не якась там зграйка. Думаю щось тай з цего та вийде
Barabass Опубликовано 24 марта, 2012 Опубликовано 24 марта, 2012 Що ми це не якась там зграйка. ядумаю шо "зграйка" это более чем определяет ...оч четко сказал... могешь
Bund Опубликовано 24 марта, 2012 Автор Опубликовано 24 марта, 2012 Без ПДВ ніхто продавати не буде. Отримати знижку в 16,5% - це треба брати тонами вже. Та і то добре, що можна взяти 6 кг по цінах завода виробника. Я сумніваюся, що форумчани на 200 кг назбирають замовлення. Ну якщо це звісно не Огюстен чи Кос77. мешки у бучача 6 кг 70% больше по обьему чем 15 кг щучинского ксб Які вони приблизно по об'єму? Є якісь фото щоб приблизно оцінити розміри мішка? точно не знаю. але здається шо він не фасує, а бере вже фасоване.. я ж кажу.. якщо цікаво, то я взнаю... навіть можу 1кг взяти на пробу і сфоткати і провірити... Якщо фасоване, то дізнавайся. У мене закінчується прот і тепер думаю про закупку. Щось ламає зараз платити дофіга бабла за бренди. Тим більше ціни дуже класні на КСБ намалювалися. Так що дізнавайся, що і як. Якщо буде цікаво, то буде замовлення. У всякому разі я вже готовий брати собі мішок тернопільського КСБ. Ціни дуже підходять.
Axwell Опубликовано 24 марта, 2012 Опубликовано 24 марта, 2012 Может кто будет покупать мешок побольше, купил бы килограмма 3 на пробу.
Голодный котег Опубликовано 24 марта, 2012 Опубликовано 24 марта, 2012 интересно еслиб на рынке появился ксб по 20 грн, народ тоже бы ломал голову как выторговать еще дешевле?
vlad_leo Опубликовано 24 марта, 2012 Опубликовано 24 марта, 2012 Якщо фасоване, то дізнавайся. У мене закінчується прот і тепер думаю про закупку. Щось ламає зараз платити дофіга бабла за бренди. Тим більше ціни дуже класні на КСБ намалювалися. Так що дізнавайся, що і як. Якщо буде цікаво, то буде замовлення. У всякому разі я вже готовий брати собі мішок тернопільського КСБ. Ціни дуже підходять. на рахунок фасованого ксб - візьму 1кг собі і зразу зроблю фотки і виложу сюди. на рахунок мережі бучацького заводу у Тернополі - це переважно супермаркети: ТД "Універсальний" - супермаркет. там ксб нема маркет-плазо - походу "Фуршет" - там ксб теж нема Торговий світ - від цієї мережі залишився лише інет магаз... там теж ксб нема ТОВ Орвіс - хз.. в понеділок позвоню спитаю.. швидше за все тре їхати в Бучач на завод і там брати...
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти