Outlawif Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 Феминитив должен быть однокоренным, как я понимаю.
Главмех Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 Ну дивись художник то узагальюнючий термін наприклад як слово викладач. Може бути графік, портретист, живописець .... Живопіська теж на мене варіант
my_fair_lady Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 ну у нас як спеціальність живописець не затверджений))) та і варіатитивність у мові присутня. це як нам в універі виносили мозок, щоб уникали слів з суфіксами -уч, -юч. наприклад, не "бажаючий", а "охочий". і такі труднощі з безліччю слів, то Пономарів (це прям класик мовознавства, хто не знає. він у мене викладав) казав, щоб ми творчо підходили до цього питання.
VUBlack Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 она лучше знает твои потребности, чем ты сам как то не обнадеживает что, что то/кто то знает меня лучше чем я сам)
Outlawif Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 что то/кто то Ну, это только способ говорить. Конечно же эволюция ничего не знает, она слепа. И это тоже только выражение ) Неприятно ощущать себя пешкой в руках судьбы? )) Тут не хватает Андрея, который объяснил бы тебе, что даже твои собственные решения - вовсе не твои, а лишь результат взаимодействия фундаментальных физических сил и переменных, возможный одним и только одним образом в рамках этой нашей Вселенной... (
VUBlack Опубліковано: 30 липня 2022 Опубліковано: 30 липня 2022 судьбы... надо закругляться, а то так скоро в ветку религии переместимся))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз