death star Опубліковано: 7 вересня 2012 Опубліковано: 7 вересня 2012 попробуй шугарінг - всі проблеми що ти описав до нього не відносяться ))) якщо ти прочитаєш цю тему кілька сторінок назад, можеш побачити, що трохи я в цих справах орієнтуюсь та робив експерименти прочитал уже. надо будет испробовать, спасибо. главное чтобы из дому не выгнали если увидят)
yobilovus Опубліковано: 7 вересня 2012 Опубліковано: 7 вересня 2012 Смол. Болюча штука цей шугаринг? по відчуттям те ж що і віск (чуть менше, бо маса не клеїться до шкіри взагалі), але ризику попектись немає, волося не вростає і нема подразнення бо рветься по росту волосся)) я під пахами вирвав собі і навіть не плакав, так що все ок. В мене знайома зону бікіні собі ним рвала - теж все норм, нічого не порвала
Scythe Опубліковано: 7 вересня 2012 Опубліковано: 7 вересня 2012 гуглим "шугаринг" випробував на собі - дуже дієвий спосіб видалення зайвого волося правда не знаю на скільки дієвий засіб. приготований в домашніх умовах, я випробовував куплену спеціальну пасту польської фірми Как называется эт паста и хде брал?
alex211284 Опубліковано: 7 вересня 2012 Автор Опубліковано: 7 вересня 2012 Как называется эт паста и хде брал? +1 тоже интересно) А я сейчас избрал самый простой способ: банально брею пузо раз в 2-3 дня, процедура эта занимает секунд 10-15 во время приема душа, достаточно буквально один раз провести бритвой для полного удаления волосков( если делать это каждые 2-3 дня). Плюсы что это безболезненно и не отнимает времени, ну а минусы быстрый рост волос...
AT0N Опубліковано: 7 вересня 2012 Опубліковано: 7 вересня 2012 ...я під пахами вирвав собі і навіть не плакав У тебя несколько пахов? :ai: Не даром говорят что качки - мутанты-эноплонитяне... А "пид пахвамы" - це вже зовсим инша справа.
yobilovus Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 та я щось описався про пахи, пахви, піхви - все злилось по пасті завтра уточню и дам знати точно як називається
death star Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 Я тоже проводил эксперимент- одну подмышку побрил, на другой воском вырвал. Боль невыносимая была, плюс все распухло и 3 дня болело. Но волосы более редкие стали. Второй раз не рискнул, слишком больно.
Bund Опубліковано: 8 вересня 2012 Опубліковано: 8 вересня 2012 та я щось описався про пахи, пахви, піхви - все злилось по пасті завтра уточню и дам знати точно як називається І зразу де купував.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз