stalker Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 воскова епіляція мошонки може спричинити відрив останньої )))) Дарианна ти ж зону глибокого бікіні воском не робиш .... а взагалі-то ЕЛОС епіляція наше всьо )))) ще колись піду з роблю собі два місця точно почему ? как раз делают воском
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 В чому прикол цієї ЕЛОС? це краще ніж фото і лазер епіляція - це ніби нове покоління...чорне волосся видаляє добре і назавжди, але там треба кілька процедур однозначно якось вони там розтягнуті в часі ще й мають бути ... почему ? как раз делают воском що і статеві губи в жінок і мошонку в чоловіків? все воском? брррр, як уявив собі - яйка обліплені воском і тут тьотя як смикне..... брррррр
Skodnik Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 Я как то шугаринг на себе провел... покрылся гнойниками потом... не мое. А вот восковая эпиляция прошла отлично) но неприятно
Osindi Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 У меня подруга занимается шугарингом, сделала мне подмышки. Понравилось. Быстро, не больно, волосики мягче отрастают, надолго хватает. Вот только постоянно делать шугаринг лениво, куда проще самому бритвой за 2 минуты все сбрить. Но качество, конечно, не то и раздражения бывают.
Redixin Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 Тримером если уж очень достало))) ++ тример очень ок ... ну если кому ваще под ноль надо тогда потом еще бритвой ...
Дарианна Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 воскова епіляція мошонки може спричинити відрив останньої )))) Дарианна ти ж зону глибокого бікіні воском не робиш .... а взагалі-то ЕЛОС епіляція наше всьо )))) ще колись піду з роблю собі два місця точно настоящий мужык должен быть волосат))) Бикини я делаю шугаринг. Остальное все воск.
OlegRO Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 Мужчины, эпилятор это уже прошлый век! От них вросшие волоски, и волосы отрастают грубыми. делаете восковую эпиляцию! Могу кому-то сделать :on_the_quiet: все читают ненужную часть сообщения :slow:
yobilovus Опубліковано: 11 червня 2014 Опубліковано: 11 червня 2014 та я прочитав те що треба, просто не можу собі дозволити пошлити... галантно мовчу!
OlegRO Опубліковано: 4 жовтня 2014 Опубліковано: 4 жовтня 2014 нету ещё никакого приемлимого крема, чтоб рожу не брить острым?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз