Перейти до публікації

Удаление волос

alex211284

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Нафиг тебе волосатым быть??? Все волосатые мужики на теле шо я знаю от этих кустов только и пытаются избавиться. Ей богу, точно ненормальный)))) (знаю от меня это звучит очень странно). Ну как минимум с причудами

• Відповіді 428
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

41

• yobilovus

30

• alex211284

28

• Заноза.

21

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

после 40 особо сильно начал шерстью заростать, особенно грудь, плечи и в области широчайших, даже без андрогенов). а ноги с руками, как-то волосы тоньше стали, у сына на ногах сейчас больше шерсти, чем у меня))

Опубліковано:

Я так розумію що вас з сином це особливо не парить?) Бо мене воно буквально парить літом.

Опубліковано:

вообще пох)

Опубліковано:
после 40 особо сильно начал шерстью заростать, особенно грудь, плечи и в области широчайших, даже
$l@ventiy,

такая же фигня. Забил

Отвечу Святу, единственное что парит, это когда волосы на груди лезут через ворот футболки вверх. Не эстетично. Но брить все это дело занятие не для слабонервных

Опубліковано:

И кто тебе в этом помог, а?)))

Опубліковано:

Ааяй))

Опубліковано:
хожу волосатый )
MaJ0r,

вирішив що комфорт важливіший за естетику?)

Найпростіше рішення - машинкою позбривати, але тоді частина вибрита, а частина волохата залишається і починаєш все збривати. Тільки на голові і ногах не заважає, а так то навіть на зовнішній стороні долоні росте, ахаха, як в чеченців.

Опубліковано:

Главное шоб не на внутренней )

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...