Перейти до публікації

концентрат сывороточных белков КСБ (сывороточный протеин)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Я считаю что "лактознику" не подходит а "молочнику" подходит.

+100000000. Мені як молочнику пофіг на лактозу.

• Відповіді 239
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

26

• alex211284

23

• xx07xx

11

• Егорычъ

10

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
djlex05

Ты чуешь меня или нет?

Никто Нидерландский не обижает.

ОК. :Cherna_03:

Опубліковано:

Отснял видео про тест Бу-чачи ( +мусор ) , выложил пока на файлообменник , стоит ли ложить в Ю-туб ещё не решил . Кому интересно вот Скачать CLIP1343.ASF с файлообменника HostEX.Org

Как всегда проехали по " скупой платит ... " , блин ну не научился я рисовать деньги , поверьте и женатые строители с детьми тоже хотят хорошо выглядеть . И когда встаёт вопрос купить ребёнку полнеценное питание + одёжку , либо себе пендосовский прот , канеш я выберу первое , а на себя потрачу излишки .

Про дальнейшие приобретения прота , хм ... наверно займусь лабораторными опытами и попробую выделить белок из сухого обезжиренного молока , есть идеи ))) но это уже совсем другая история . Ну и как запасной вариант соевый изолят + метионин + ферменты , дёшего и сердито .

ПС : жаль , что начал свою жизнь на этом форуме с проблемных постов , хотелось бы канеш начать с демонстрации действенности моей системы кача на дому , просто это был крик души ... ну и желудка . А вобще эта тема не стоит дальнейшего апания ...

Опубліковано:
моей системы кача на дому ,

О система Шмерца! Просим присим)

Опубліковано:
И когда встаёт вопрос купить ребёнку полнеценное питание + одёжку , либо себе пендосовский прот , канеш я выберу первое , а на себя потрачу излишки .

Про дальнейшие приобретения прота , хм ... наверно займусь лабораторными опытами и попробую выделить белок из сухого обезжиренного молока , есть идеи )))

Не майся ерундой. Сколько бы ты времени и денег не потратил на приобретение или изобретение прота - это будут потерянные время и деньги. Облагородь свой рацион дополнительной порцией вареных яиц, и никакого протеина тебе не понадобится.
Опубліковано:
Вот твое мнение действительно ценно, т.к. ты не незаангажирован.

мабуть і залишу свою думку, як незаангажованого...

вживані продукти:

- протеїн пендоський

- ксб Бучач

- ксб Голандія

звичайно прот - це прот... і він зроблений так, що його хочеться випити і ще... але він дорогувтаий..

як варіант здешевлення купив Бучацький ксб - терпимо. пити можна, засипати і розмішувати можна наловчитись... трохи харить, але економія є... Один суттєвий мінус - він швидко скисає, тобто брати розведений коктейль на тренування і потім пити - неканає... він скисає і стає на смак жахливим.

вирішив спробувати інші види ксб. так би мовити для порівняння чи все воно таке га...

купив ксб Голандський, бо щука зара вся пальона... - і ви знаєте він мені сподобався... як на мене це оптимальна пропорція ціни\якості... всі показники як у прота пендоського, хіба що без ароматизатора і смакових добавок, без проблем може бути у вигляді коктейлю більше двох годин і не скисає.. на смак кращий ніж Бучач. На пару грн дорожче ніж Бучач, але не все в житті обчислюється грошима...

Я для себе вибір зробив - на разі це голандський ксб

Опубліковано:

Виходжу на свої 2гр. білка в день без якихось проблем тільки за рахунок їжі. Але проблема в том, що відразу після трені яйця особо не поїсиш, а поки доходжу додому, голова вже крутиться. Так само і з ранку, легше випити протик, поки шлунок не включився, ніж жувати варені яйця (іншого більш меньш швидкого білка із їжі я не знаю). Раніше пив ОП голд стандарт, купував відразу 10лб мішок і не парився, на 3 місяці вистачало з головою. Щас він щось дофіга дорогий і бачу, що не потягну.

Короче задався питанням, якщо купувати КСБ, той самий Голандський чи відразу мішок англійського, то не знаю чи зможу його пити просто так з молоком. Скоріше за все, прийдеться мішати з несквіком, а це фактичено, в перспетиві, також витрати. Тобто виходить, щоб протик був смачний (а я люблю солодке, це моя слабість і протик одна із речей яка мене спасала. Взагалі люблю тренування, але дуже важко дотримуватись правильного раціону) на 5 кг КСБ потрібно десь 2.5 кг Несквіка. Що якби по ціні, як недорогий протик від Скайфіт чи ще якихось бюджетних марок. Так що хз хлопці, що краще, КСБ просто і перетерпіти, КСБ + Несквік чи банани (якщо в блендер) чи просто купити недорогий мішок брендового прота в ціні ~ 850 грн.

Опубліковано: (змінено)
Не майся ерундой. Сколько бы ты времени и денег не потратил на приобретение или изобретение прота - это будут потерянные время и деньги. Облагородь свой рацион дополнительной порцией вареных яиц, и никакого протеина тебе не понадобится.

Трішки оффтопу.

0utlaw, давай по чесноку, ти крутий чел і досвідчений, но ти не натурал. Натуралу важче і ти сам це знаєш. Коли качаєшся місяць і весь результат це вроді трішки більші плечі, інстинктивно хапаєшся за любі можливості. Починаєш пити прот, з часом купуєш всякі НО системи, креатин і тд і тп. Наприклад як на мене, коли вже в край все набридло, то краще почати пити креатин (якщо діє) і побачити якийсь результат. Краще випити смачненький прот ніж з дуру з друзями загасити Кока Колу і краще випити НО і відчути себе реально сельнішим і підкачанішим ніж бродити в зал без настрою, розвивати відчуття дипресії і з часом взагалі закинути це все.

Спортпіт, це як маленький поштовх. Це як заплачені гроші в зал, коли вроді можна і в дома займатись, а вроді і заплатив гроші і потрібно ходити. Да і чому потрібно, мені це подобається, хороші тренажери, класна обстановка і тд і тп.

Всі ви такі розумні, пройшов курс і + 5 кг. Тут пройшов рік і в кращому випадку +2кг мяса, а реально і того немає.

Змінено користувачем Nord
Опубліковано:

да уж а главную суть ты так и не уловил.главное натуральная еда.протеины это всего лиш дополнение.так что аутлав все правильно тебе написал.не майся херней

Опубліковано:
да уж а главную суть ты так и не уловил.главное натуральная еда.протеины это всего лиш дополнение.так что аутлав все правильно тебе написал.не майся херней

Цю суть я вже ловлю пару років, про це і написав, але кожен читає те, що хоче. Буквально мої слова звучать так: "спортпіт дає непоганий психологічний поштовх, але і він потрібен".

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...