Bund Опубликовано 19 сентября, 2012 Опубликовано 19 сентября, 2012 Я считаю что "лактознику" не подходит а "молочнику" подходит. +100000000. Мені як молочнику пофіг на лактозу.
djlex05 Опубликовано 19 сентября, 2012 Опубликовано 19 сентября, 2012 djlex05 Ты чуешь меня или нет? Никто Нидерландский не обижает. ОК. :Cherna_03:
booker72 Опубликовано 20 сентября, 2012 Опубликовано 20 сентября, 2012 Отснял видео про тест Бу-чачи ( +мусор ) , выложил пока на файлообменник , стоит ли ложить в Ю-туб ещё не решил . Кому интересно вот Скачать CLIP1343.ASF с файлообменника HostEX.Org Как всегда проехали по " скупой платит ... " , блин ну не научился я рисовать деньги , поверьте и женатые строители с детьми тоже хотят хорошо выглядеть . И когда встаёт вопрос купить ребёнку полнеценное питание + одёжку , либо себе пендосовский прот , канеш я выберу первое , а на себя потрачу излишки . Про дальнейшие приобретения прота , хм ... наверно займусь лабораторными опытами и попробую выделить белок из сухого обезжиренного молока , есть идеи ))) но это уже совсем другая история . Ну и как запасной вариант соевый изолят + метионин + ферменты , дёшего и сердито . ПС : жаль , что начал свою жизнь на этом форуме с проблемных постов , хотелось бы канеш начать с демонстрации действенности моей системы кача на дому , просто это был крик души ... ну и желудка . А вобще эта тема не стоит дальнейшего апания ...
81eg Опубликовано 20 сентября, 2012 Опубликовано 20 сентября, 2012 моей системы кача на дому , О система Шмерца! Просим присим)
Outlawif Опубликовано 20 сентября, 2012 Опубликовано 20 сентября, 2012 И когда встаёт вопрос купить ребёнку полнеценное питание + одёжку , либо себе пендосовский прот , канеш я выберу первое , а на себя потрачу излишки . Про дальнейшие приобретения прота , хм ... наверно займусь лабораторными опытами и попробую выделить белок из сухого обезжиренного молока , есть идеи ))) Не майся ерундой. Сколько бы ты времени и денег не потратил на приобретение или изобретение прота - это будут потерянные время и деньги. Облагородь свой рацион дополнительной порцией вареных яиц, и никакого протеина тебе не понадобится.
vlad_leo Опубликовано 20 сентября, 2012 Опубликовано 20 сентября, 2012 Вот твое мнение действительно ценно, т.к. ты не незаангажирован. мабуть і залишу свою думку, як незаангажованого... вживані продукти: - протеїн пендоський - ксб Бучач - ксб Голандія звичайно прот - це прот... і він зроблений так, що його хочеться випити і ще... але він дорогувтаий.. як варіант здешевлення купив Бучацький ксб - терпимо. пити можна, засипати і розмішувати можна наловчитись... трохи харить, але економія є... Один суттєвий мінус - він швидко скисає, тобто брати розведений коктейль на тренування і потім пити - неканає... він скисає і стає на смак жахливим. вирішив спробувати інші види ксб. так би мовити для порівняння чи все воно таке га... купив ксб Голандський, бо щука зара вся пальона... - і ви знаєте він мені сподобався... як на мене це оптимальна пропорція ціни\якості... всі показники як у прота пендоського, хіба що без ароматизатора і смакових добавок, без проблем може бути у вигляді коктейлю більше двох годин і не скисає.. на смак кращий ніж Бучач. На пару грн дорожче ніж Бучач, але не все в житті обчислюється грошима... Я для себе вибір зробив - на разі це голандський ксб
Nord Опубликовано 23 сентября, 2012 Опубликовано 23 сентября, 2012 Виходжу на свої 2гр. білка в день без якихось проблем тільки за рахунок їжі. Але проблема в том, що відразу після трені яйця особо не поїсиш, а поки доходжу додому, голова вже крутиться. Так само і з ранку, легше випити протик, поки шлунок не включився, ніж жувати варені яйця (іншого більш меньш швидкого білка із їжі я не знаю). Раніше пив ОП голд стандарт, купував відразу 10лб мішок і не парився, на 3 місяці вистачало з головою. Щас він щось дофіга дорогий і бачу, що не потягну. Короче задався питанням, якщо купувати КСБ, той самий Голандський чи відразу мішок англійського, то не знаю чи зможу його пити просто так з молоком. Скоріше за все, прийдеться мішати з несквіком, а це фактичено, в перспетиві, також витрати. Тобто виходить, щоб протик був смачний (а я люблю солодке, це моя слабість і протик одна із речей яка мене спасала. Взагалі люблю тренування, але дуже важко дотримуватись правильного раціону) на 5 кг КСБ потрібно десь 2.5 кг Несквіка. Що якби по ціні, як недорогий протик від Скайфіт чи ще якихось бюджетних марок. Так що хз хлопці, що краще, КСБ просто і перетерпіти, КСБ + Несквік чи банани (якщо в блендер) чи просто купити недорогий мішок брендового прота в ціні ~ 850 грн.
Nord Опубликовано 23 сентября, 2012 Опубликовано 23 сентября, 2012 (изменено) Не майся ерундой. Сколько бы ты времени и денег не потратил на приобретение или изобретение прота - это будут потерянные время и деньги. Облагородь свой рацион дополнительной порцией вареных яиц, и никакого протеина тебе не понадобится. Трішки оффтопу. 0utlaw, давай по чесноку, ти крутий чел і досвідчений, но ти не натурал. Натуралу важче і ти сам це знаєш. Коли качаєшся місяць і весь результат це вроді трішки більші плечі, інстинктивно хапаєшся за любі можливості. Починаєш пити прот, з часом купуєш всякі НО системи, креатин і тд і тп. Наприклад як на мене, коли вже в край все набридло, то краще почати пити креатин (якщо діє) і побачити якийсь результат. Краще випити смачненький прот ніж з дуру з друзями загасити Кока Колу і краще випити НО і відчути себе реально сельнішим і підкачанішим ніж бродити в зал без настрою, розвивати відчуття дипресії і з часом взагалі закинути це все. Спортпіт, це як маленький поштовх. Це як заплачені гроші в зал, коли вроді можна і в дома займатись, а вроді і заплатив гроші і потрібно ходити. Да і чому потрібно, мені це подобається, хороші тренажери, класна обстановка і тд і тп. Всі ви такі розумні, пройшов курс і + 5 кг. Тут пройшов рік і в кращому випадку +2кг мяса, а реально і того немає. Изменено 23 сентября, 2012 пользователем Nord
Егорычъ Опубликовано 23 сентября, 2012 Опубликовано 23 сентября, 2012 да уж а главную суть ты так и не уловил.главное натуральная еда.протеины это всего лиш дополнение.так что аутлав все правильно тебе написал.не майся херней
Nord Опубликовано 23 сентября, 2012 Опубликовано 23 сентября, 2012 да уж а главную суть ты так и не уловил.главное натуральная еда.протеины это всего лиш дополнение.так что аутлав все правильно тебе написал.не майся херней Цю суть я вже ловлю пару років, про це і написав, але кожен читає те, що хоче. Буквально мої слова звучать так: "спортпіт дає непоганий психологічний поштовх, але і він потрібен".
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти