yobilovus Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 После 20-ти летнего курса? Не, ну всяко бывает, может конечно рано начал... та ні, коллега для себе питав, а він же ж з нами одноліток десь приблизно (на 2 роки молодший), а на скільки я зрозумів питається на майбутнє ))
yobilovus Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 Нету. Кирил, так для себе розібратись, це справедливо лише для что 1 год непрерывно просидел на умеренных дозировках, что 20 лет - результат одинаков, для коротших курсів є різниця?! для прикладу при всіх рівних умовах відновлюватись після 2-х місячного курсу і після піврічного по часу буде різниця?!
Valery Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 (змінено) вот это я и имел в виду, такой расклад. но интересовало влияние продолжительности всего это на дальнейшую вероятность возобновления нормальной функции деторождения. Я б с удовольствием проверил и доложил бы результаты, но... не с кем... :sarcastic: Змінено 4 листопада 2013 користувачем Val
yobilovus Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 но... не с кем... :sarcastic: Гигея
Outlawif Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 та ні, коллега для себе питав Да, но цитировал-то ты меня, и фраза вырвана из контекста, где я говорил про 20ти летний курс ) для коротших курсів є різниця?! для прикладу при всіх рівних умовах відновлюватись після 2-х місячного курсу і після піврічного по часу буде різниця?! Для коротких конечно будет разница. Но каждый раз после 2х месяцев курса восстанавливаться по 3 месяца это чепуха, толкового прогресса не будет. Рано или поздно перейдешь на 3, 5, 9 месяцев курсов. Тогда тем более что-то восстанавливать смысла нет - не успеешь )
yobilovus Опубліковано: 4 листопада 2013 Опубліковано: 4 листопада 2013 Рано или поздно перейдешь на 3, 5, 9 месяцев курсов. Тогда тем более что-то восстанавливать смысла нет - не успеешь ) та я ще бережу цноту )) шо в мене там тих курсів було, пара штук коротких і легеньких, ознайомчих я для початку хочу діток накалатати, а потім вже вмазати по повній )
alex-ramm Опубліковано: 6 листопада 2013 Опубліковано: 6 листопада 2013 У меня вопрос к форумчанам практикующим длинные либо вечные курсы - каким образом удается постоянно поддерживать приемлемый уровень лпвп/лпнп?
alex-ramm Опубліковано: 6 листопада 2013 Опубліковано: 6 листопада 2013 Я не правильно задал вопрос... Никотинку жрать постоянно или "курсами"? :bm:
Outlawif Опубліковано: 6 листопада 2013 Опубліковано: 6 листопада 2013 Курсами. Я ем месяц через месяц, но не строго, там плюс минус как получится ) Главное регулярно.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз