XXR XXX Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 угу. тогда я такой микс тестостеронов и за деньги не поставил бы)
Scythe Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 (змінено) тогда я такой микс тестостеронов и за деньги не поставил бы) Намекаешь шо микс жопоразрывной будет? Или хочешь сказать шо состав несбалансирован? Змінено 7 червня 2012 користувачем Скиф
XXR XXX Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 Намекаешь шо микс жопоразрывной будет? Или хочешь сказать шо состав несбалансирован? намекаю что микс экзотический оч) красивые эфиры) плюхнуть туды энки и пропа и не отличишь)
XXR XXX Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 хотя мож производитель оч честный и там все в поряде. на экспертизу я не носил сие))
Arturchik Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 Николаич +1, Тоже интересует как их метан
Корвин Опубліковано: 11 червня 2012 Опубліковано: 11 червня 2012 Николаич +1, Тоже интересует как их метан Не знаю как метан,но через недельку буду юзать станазолол.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз