Перейти до публікації

поможіть вибрати креатин

rulec13

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
да бачу нарвався на,,серйозних експертів,,)

Моник от scitec наше все. Не дорого и прет.

P.S. Не плоди темы. Потом найти что-то тяжело...

• Відповіді 26
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• rulec13

13

• 81eg

5

• Егорычъ

2

• Cell

2

Популярні дні

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

на рахунок шо тему лишню создав согласєн на всі 100..не розібрався ше на сайті де шо є

Опубліковано:
можливо якщо людина на хімії то йому дійсно креатин весь однаковий,а так є дієві а є повне фуфло того людям щось радять,є популярніші креатини є креалкалайни,є фосфати

То что лучше именно для тебя, никто не скажет. Сам пробуй и узнаешь. Все индивидуально.

Опубліковано:

гршей малувато пробувати а вибір такий широкий(ще скажу що працюю зовсім недавно 2тиждень в магазині спорт.харчування-і все перепробувати нереально!)

Опубліковано:
То что лучше именно для тебя, никто не скажет. Сам пробуй и узнаешь. Все индивидуально.

+1, тоже самое относится и к предтреникам (это намек автору что бы и про них отдельную тему на создавал)

Опубліковано:

якраз взяв собі но експлоад-пре реально, особенно памп-хаваю перший тиждень біцак на 1.5 см підскочив))

Опубліковано:
на рахунок шо тему лишню создав согласєн на всі 100..не розібрався ше на сайті де шо є

Точно каишся?

Если пер Олимп его и бери, не хочешь Олимп бери абсолютно люююююбой моногидрат.

Туго с деньгами Сайтек 130-140рэ за 1кг.

Опубліковано:

так вот незнаю шо я хочу в тому і проблема,тобто я хочу найпотужніший,а ціною вони не сильно відрізняються. От наприклад є в мене тут юніверсал дімайтаз павер мен оптумум нутрішн а ше є ці всякі смєсі різних видів креатину а ше є креалкалайни-одним словом хочу шось потужне от незнаю шо саме вибрати!

Опубліковано:

гидрохлорид.или смесь креатинов мускул фарм

Опубліковано:
хочу шось потужне от незнаю шо саме вибрати!

Утюг бери он 2кВт потребляет.

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
  • Створити...