Перейти к содержанию

поможіть вибрати креатин

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
да бачу нарвався на,,серйозних експертів,,)

Моник от scitec наше все. Не дорого и прет.

P.S. Не плоди темы. Потом найти что-то тяжело...

• Ответов 26
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• rulec13

13

• 81eg

5

• Егорычъ

2

• Cell

2

Популярные дни

Топ авторов темы

Популярные дни

Опубликовано

на рахунок шо тему лишню создав согласєн на всі 100..не розібрався ше на сайті де шо є

Опубликовано
можливо якщо людина на хімії то йому дійсно креатин весь однаковий,а так є дієві а є повне фуфло того людям щось радять,є популярніші креатини є креалкалайни,є фосфати

То что лучше именно для тебя, никто не скажет. Сам пробуй и узнаешь. Все индивидуально.

Опубликовано

гршей малувато пробувати а вибір такий широкий(ще скажу що працюю зовсім недавно 2тиждень в магазині спорт.харчування-і все перепробувати нереально!)

Опубликовано
То что лучше именно для тебя, никто не скажет. Сам пробуй и узнаешь. Все индивидуально.

+1, тоже самое относится и к предтреникам (это намек автору что бы и про них отдельную тему на создавал)

Опубликовано

якраз взяв собі но експлоад-пре реально, особенно памп-хаваю перший тиждень біцак на 1.5 см підскочив))

Опубликовано
на рахунок шо тему лишню создав согласєн на всі 100..не розібрався ше на сайті де шо є

Точно каишся?

Если пер Олимп его и бери, не хочешь Олимп бери абсолютно люююююбой моногидрат.

Туго с деньгами Сайтек 130-140рэ за 1кг.

Опубликовано

так вот незнаю шо я хочу в тому і проблема,тобто я хочу найпотужніший,а ціною вони не сильно відрізняються. От наприклад є в мене тут юніверсал дімайтаз павер мен оптумум нутрішн а ше є ці всякі смєсі різних видів креатину а ше є креалкалайни-одним словом хочу шось потужне от незнаю шо саме вибрати!

Опубликовано

гидрохлорид.или смесь креатинов мускул фарм

Опубликовано
хочу шось потужне от незнаю шо саме вибрати!

Утюг бери он 2кВт потребляет.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...