ironlik Опубликовано 31 января, 2013 Опубликовано 31 января, 2013 Тільки що написали в твіттері про доставку в Україну: Hi guys, we are unable to process orders to Ukraine at the moment due to a technical issue. We are working to fix this asap. Thanks. Технічні проблеми. Постараються якнайшвидше виправити. ...Думаю що вони міняють формулу утворення ціни на доставку в Україну =/ Знайшов в неті купони, але чи будуть вони дійсні хз: лютий/февраль 2013 - 10% на весь одяг CTS530VQ87IW березень/март 2013 - 10% на весь одяг для зимових видів спорту та аксесуари SXC906H72NBW квітень/апрель 2013 - 10% на все для плавання, велоспорту та бігу RZA0505C20XW P.S. Хтось пробував повертати VAT? Мені на запитання про повернення написали що вони і не нараховували його =/
Наблюдатель Опубликовано 31 января, 2013 Опубликовано 31 января, 2013 с одного из форумов - Списался с манагером. Получил ответ на мыло. Dear Yuri, Thank you for your e-mail. Unfortunately we no longer offer delivery to the Ukraine. Sorry for the inconvenience caused. Kind Regards Laura Customer Services А ще в аське полячка подтвердила что связано именно с потоком писем поводу VATа. Спасибо всем ***** кто клянчил/спамил по поводу VATа
leshiy333 Опубликовано 31 января, 2013 Опубликовано 31 января, 2013 Unfortunately we no longer offer delivery to the Ukraine. обрадовали....
ironlik Опубликовано 31 января, 2013 Опубликовано 31 января, 2013 Списался с манагером. Получил ответ на мыло.Я офіційному твіттеру якось більше довіряю чим менеджерам, які самі не знають що там до чого. А ще в аське полячка подтвердила что связано именно с потоком писем поводу VATа. Спасибо всем ***** кто клянчил/спамил по поводу VATа Дезінформація. З інших країн типу за VAT не питають? Питають і навіть ще більше. Та й через це не могли перестати працювати з цілою країною. Те, що менеджери мають відповідати на питання про VAT, власників/акціонерів магазину ніяк не могло б заставити прийняти таке рішення. Якщо в англійців є можливість повернути VAT, то вони роблять це без проблем. Перевірено. VAT і так їм не дістається.
Наблюдатель Опубликовано 31 января, 2013 Опубликовано 31 января, 2013 я просто репост сделал с другого форума. как там будет на самом деле - думаю на следующей неделе всё ясно будет
djlex05 Опубликовано 31 января, 2013 Опубликовано 31 января, 2013 Задроты они какие-то. Что сложно дать официальную информацию? А то начинается то одно, то другое. Хз чему верить.
djlex05 Опубликовано 31 января, 2013 Опубликовано 31 января, 2013 А вообще в фейсбуке где они написали, что это техническая проблема и они её решают. Там же пишут люди с Венгрии в комментах, что у них сейчас такая же проблема....В общем ждем решения проблемы. )
Наблюдатель Опубликовано 2 февраля, 2013 Опубликовано 2 февраля, 2013 думаю до среды если не будет изменений - можно забыть про данный магаз т.к. через посредников уже будут совсем другие цены.
Alexmen Опубликовано 2 февраля, 2013 Опубликовано 2 февраля, 2013 Пока глухо как в танке.Последний раз отписались они в твитере и на фейсбуке якобы ето сбой и они ету проблему решают.
Рекомендуемые сообщения