Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Тільки що написали в твіттері про доставку в Україну:

Hi guys, we are unable to process orders to Ukraine at the moment due to a technical issue. We are working to fix this asap. Thanks.

Технічні проблеми. Постараються якнайшвидше виправити.

...Думаю що вони міняють формулу утворення ціни на доставку в Україну =/

Знайшов в неті купони, але чи будуть вони дійсні хз:

лютий/февраль 2013 - 10% на весь одяг CTS530VQ87IW

березень/март 2013 - 10% на весь одяг для зимових видів спорту та аксесуари SXC906H72NBW

квітень/апрель 2013 - 10% на все для плавання, велоспорту та бігу RZA0505C20XW

P.S. Хтось пробував повертати VAT? Мені на запитання про повернення написали що вони і не нараховували його =/

• Ответов 496
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Mabila

45

• Format20

29

• MaJ0r

26

• Заноза.

26

Топ авторов темы

Опубликовано

с одного из форумов -

Списался с манагером. Получил ответ на мыло.

Dear Yuri,

Thank you for your e-mail.

Unfortunately we no longer offer delivery to the Ukraine.

Sorry for the inconvenience caused.

Kind Regards

Laura

Customer Services

А ще в аське полячка подтвердила что связано именно с потоком писем поводу VATа.

Спасибо всем ***** кто клянчил/спамил по поводу VATа

Опубликовано
Unfortunately we no longer offer delivery to the Ukraine.

обрадовали....

Опубликовано
Списался с манагером. Получил ответ на мыло.
Я офіційному твіттеру якось більше довіряю чим менеджерам, які самі не знають що там до чого.

А ще в аське полячка подтвердила что связано именно с потоком писем поводу VATа.

Спасибо всем ***** кто клянчил/спамил по поводу VATа

Дезінформація. З інших країн типу за VAT не питають? Питають і навіть ще більше. Та й через це не могли перестати працювати з цілою країною. Те, що менеджери мають відповідати на питання про VAT, власників/акціонерів магазину ніяк не могло б заставити прийняти таке рішення.

Якщо в англійців є можливість повернути VAT, то вони роблять це без проблем. Перевірено. VAT і так їм не дістається.

Опубликовано

я просто репост сделал с другого форума. как там будет на самом деле - думаю на следующей неделе всё ясно будет

Опубликовано

Задроты они какие-то.

Что сложно дать официальную информацию?

А то начинается то одно, то другое. Хз чему верить.

Опубликовано

А вообще в фейсбуке где они написали, что это техническая проблема и они её решают. Там же пишут люди с Венгрии в комментах, что у них сейчас такая же проблема....В общем ждем решения проблемы. )

Опубликовано

думаю до среды если не будет изменений - можно забыть про данный магаз т.к. через посредников уже будут совсем другие цены.

Опубликовано

Пока глухо как в танке.Последний раз отписались они в твитере и на фейсбуке якобы ето сбой и они ету проблему решают.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...