Перейти до публікації

Кубок Львівської області за версією Ifbb 2012

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Фото з змагань у Львові ФОТО якшо потрібно будесюди запостити а не в альбом скажіть)

Абсолютним чемпіоном області став Олексй мельник, який також переміг в категорії юніори до 80 кг та чоловіки до 70 кг. Ще одну медаль Олексій отримав з Віктрорією Кравцовою за парний виступ, однак у них не було конкурентів.

Серед Юніорів +80кг медаль у Івана Мудрика, чоловіки до 90-кращий Тарас РАдіонов, чоловідки до 80 кг - Василь Хмуляк. Фітнес чоловіки - переміг Федір Хашалов.

Опубліковано:
Фото з змагань у Львові ФОТО якшо потрібно будесюди запостити а не в альбом скажіть)

Абсолютним чемпіоном області став Олексй мельник, який також переміг в категорії юніори до 80 кг та чоловіки до 70 кг. Ще одну медаль Олексій отримав з Віктрорією Кравцовою за парний виступ, однак у них не було конкурентів.

Серед Юніорів +80кг медаль у Івана Мудрика, чоловіки до 90-кращий Тарас РАдіонов, чоловідки до 80 кг - Василь Хмуляк. Фітнес чоловіки - переміг Федір Хашалов.

Загружай фото и сделай списком победителей.

Опубліковано:

Bloodenergy спасибо за статью и фото, продолжай следить за соревами и нас держи в курсе))

п.с.: ну зачем же так с синтолом перебарщивать. он, что хочет Валентино догнать?

ISD34olYbFA.jpg

Опубліковано:
Bloodenergy спасибо за статью и фото, продолжай следить за соревами и нас держи в курсе))

п.с.: ну зачем же так с синтолом перебарщивать. он, что хочет Валентино догнать?

ISD34olYbFA.jpg

В ньому синтолу немає в нього такі плечі і ріст десь 170, в нього генетично плечі мають як то сказати короткі чи шо ну у ппростої людини плечі довго до руки ідуть типу а в нього малі мязові волокна, коли він розслаблений то немає таких плечей а настільки я знаю може й помиляюсь синтол завжди має однакову форму

13 травня іду на Відкритий кубок України за версією Вабба будуть також фотографії

Опубліковано:
В ньому синтолу немає в нього такі плечі і ріст десь 170, в нього генетично плечі мають як то сказати короткі чи шо ну у ппростої людини плечі довго до руки ідуть типу а в нього малі мязові волокна, коли він розслаблений то немає таких плечей а настільки я знаю може й помиляюсь синтол завжди має однакову форму

Синтол одной формы, только если его вколол какой-нибудь придурок ничего не понимающий в анатомии. А если более или менее грамотно вколоть, то будет как раз как на фото.Я конечно свечку не держал, но когда средняя дельта больше груди, тут 99% синтол.

Опубліковано:
Синтол одной формы, только если его вколол какой-нибудь придурок ничего не понимающий в анатомии. А если более или менее грамотно вколоть, то будет как раз как на фото.Я конечно свечку не держал, но когда средняя дельта больше груди, тут 99% синтол.

ну незнаю нічого сказати по цьому приводу неможу))

Опубліковано:
ну незнаю нічого сказати по цьому приводу неможу))

Если хочешь, почитай статью про синтол, которую Олег приводил:синтол К сожалению им сейчас практически все мировые профи пользуются((

Опубліковано: (змінено)

Вообще не факт по поводу"большести" дельт по отношению к груди.., более того, это вполне норм.явление..Например у тех же объёмщиков..Гончаровцев.,т.к. грудь не является приритетной в развитии.. Так что не нужно делать скоропостижных выводов!

Змінено користувачем AntifriZ
Опубліковано:

Мне тоже кажется, что в дельтах синтол. Пойду креститься...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...