Gal Опубліковано: 9 грудня 2013 Опубліковано: 9 грудня 2013 От реально перечитував Любера кілька разів...і кожного разу переконуєшся на скільки надлишок інформації є шкідливим)))...... В книжці розписано звичайний дієвий комплекс вправ.. який працює на всі 100%... і працював раніше.... без всяких замислуватих добавок , тренажерів, супер комплексів вправ.... Раніше всі пахали і всі росли.... А зараз є все... але чомусь люди які приходять в спортзал шукають постійно супер реактивних комплексів програм , які за 2 тижні дадуть приріст в 10кг м'язів.
81eg Опубліковано: 15 грудня 2013 Автор Опубліковано: 15 грудня 2013 Нанотехнологий там нет-это главный минус.
Юрий Ю Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 уже 2й год занимаюсь по проге 2го года результат есть но прогресс медленно идет....правда уже многие на меня как на чюдика смотрят и иногда напрягает отвечать нафига я приседаю каждую тренеровку :bm:
AT0N Опубліковано: 14 січня 2014 Опубліковано: 14 січня 2014 Мне вот интересно, сколько людей на форуме жмет 1,5 своих веса на 6 раз в натуралку. Ну или хотя-бы не в натуралку?
bunder Опубліковано: 14 січня 2014 Опубліковано: 14 січня 2014 Не в натуралку, думаю, не мало, в натуралку, думаю никто.
Млд Опубліковано: 14 січня 2014 Опубліковано: 14 січня 2014 (змінено) Мне вот интересно, сколько людей на форуме жмет 1,5 своих веса на 6 раз в натуралку. Ну или хотя-бы не в натуралку? Я скоро пожму в натуралку) ПоказатьЕсли скинуть жирок, а силовые оставить Змінено 14 січня 2014 користувачем Молодой
bunder Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 Ога, а если отрезать ноги так и ваще весь форум пожмет.
Млд Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 Ога, а если отрезать ноги так и ваще весь форум пожмет. Хз, хз. Без ног жать не комфортно, как мне кажется. Привыкнуть надо.
Gal Опубліковано: 15 січня 2014 Опубліковано: 15 січня 2014 уже 2й год занимаюсь по проге 2го года результат есть но прогресс медленно идет....правда уже многие на меня как на чюдика смотрят и иногда напрягает отвечать нафига я приседаю каждую тренеровку :bm: в мене аналогічно))))))
sanchos123456 Опубліковано: 19 січня 2014 Опубліковано: 19 січня 2014 Читал фит,там Любер говорит мол,кто отзанимался хотя бы год по другой методе,его программы не дадут ничего. Кто-то смог это проверить?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз