Перейти до публікації

Тренинг – да здравствует минимализм!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

От реально перечитував Любера кілька разів...і кожного разу переконуєшся на скільки надлишок інформації є шкідливим)))...... В книжці розписано звичайний дієвий комплекс вправ.. який працює на всі 100%... і працював раніше.... без всяких замислуватих добавок , тренажерів, супер комплексів вправ.... Раніше всі пахали і всі росли.... А зараз є все... але чомусь люди які приходять в спортзал шукають постійно супер реактивних комплексів програм , які за 2 тижні дадуть приріст в 10кг м'язів.

• Відповіді 682
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

141

• AT0N

73

• TimeToGlory

47

• Outlawif

41

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Нанотехнологий там нет-это главный минус.

• 4 тижні потому...
Опубліковано:

уже 2й год занимаюсь по проге 2го года результат есть но прогресс медленно идет....правда уже многие на меня как на чюдика смотрят и иногда напрягает отвечать нафига я приседаю каждую тренеровку :bm:

Опубліковано:

Мне вот интересно, сколько людей на форуме жмет 1,5 своих веса на 6 раз в натуралку. Ну или хотя-бы не в натуралку?

Опубліковано:

Не в натуралку, думаю, не мало, в натуралку, думаю никто.

Опубліковано: (змінено)
Мне вот интересно, сколько людей на форуме жмет 1,5 своих веса на 6 раз в натуралку. Ну или хотя-бы не в натуралку?

Я скоро пожму в натуралку)

Показать

Если скинуть жирок, а силовые оставить

Змінено користувачем Молодой
Опубліковано:

Ога, а если отрезать ноги так и ваще весь форум пожмет.

Опубліковано:
Ога, а если отрезать ноги так и ваще весь форум пожмет.

Хз, хз. Без ног жать не комфортно, как мне кажется. Привыкнуть надо.

Опубліковано:
уже 2й год занимаюсь по проге 2го года результат есть но прогресс медленно идет....правда уже многие на меня как на чюдика смотрят и иногда напрягает отвечать нафига я приседаю каждую тренеровку :bm:

в мене аналогічно))))))

Опубліковано:

Читал фит,там Любер говорит мол,кто отзанимался хотя бы год по другой методе,его программы не дадут ничего.

Кто-то смог это проверить?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...