ципіонат-енантат Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 :my_name_is_grisha: поняв вибачайте пацикі зато я теперь знаю , что в сусте 176мг теста)) розкажи як ти то порахував. 176мг тест а все інше масло?
$l@ventiy Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 розкажи як ти то порахував. прочитал по той ссылке, что ты дал. 176мг имеется ввиду вес теста без веса эфиров.
ципіонат-енантат Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 прочитал по той ссылке, что ты дал. 176мг имеется ввиду вес теста без веса эфиров. А в моєму цікаво скільки чистого Т....десь так само мабуть. Підсів уже на цей, :good3: але хочеться попробувати інший Я вже збирався заказувати аптечний органон, якби не ви друзі. Ото б я офонарів коли б отримав би одну ампулу за 619 грн замість очікуваних 10 і пішов би з ксівою і палицею бомбити аптеку шо кінули негодяї співробітника органів правопорядку. Буду й далі мабуть замовляти Кітайській BD. В принципі норм преп за розумні гроші.
andreyyy Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 А в моєму цікаво скільки чистого Т.... 196 примерно п.с. Какой же изврат эти комбинированные эфиры :connie_xmas-moose:
ципіонат-енантат Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 196 примерно п.с. Какой же изврат эти комбинированные эфиры :connie_xmas-moose: чого? Я в принципі можу лише сказати, що в одного ефіра, скажімо в ципіоната фон більш рівний а в комб.ефірах всплєскі і падіння інколи на собі моніторю.
$l@ventiy Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 ципіонат-енантат . давай не будем начинать эту тему по 100500тому кругу)
Пропионатычь Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 лише сказати, що в одного ефіра,Кэп,завязывай с этим))) Уже тема обсосана вдоль и поперек и потом еще 100 раз.
ципіонат-енантат Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 Да ви праві братці. Адмін підчистить як завжди))
P@blo Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 Какой же изврат эти комбинированные эфиры не то слово. А еще меня всегда интересовал вопрос, откуда такая святая уверенность что там(в самоварах) именно выверенный до милиграмма микс 4-10 эфиров с идеальным по времени наложением, а не тупо смешаный проп с энкой. ну шоб у кочки и пик был бодрый и фон ровный. неужели кто то реально отличит смесь этих двух эфиров от смешаных пропов, фенилов, изокарпоноатов и прочих дексаизох..ятов?
Outlawif Опубліковано: 13 серпня 2018 Опубліковано: 13 серпня 2018 А откуда может быть уверенность, что в аспирине - аспирин, а не ибупрофен? Суст когда-то пытались состряпать для медицинских целей, и "традиционный" рецепт суста был просто слизан всеми последующими сустоделами. Ну а современные смеси по 5 эфиров в непонятных пропорциях, это просто от балды )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз