Outlawif Опубліковано: 29 травня 2023 Опубліковано: 29 травня 2023 піднявся тиск, почав приймати пів таблетки анастрозола Ну как, вот как вы приходите к подобным решениям? У меня начался понос и я очень нервничал, я начал пить транквилизаторы, понос не прошел, но зато меня это теперь не волнует... Если поднимается давление, пьют таблетки от давления. Гипотензивные. Есть огромный арсенал. От диуретиков до бета-блокаторов. По совокупности проявлений надо подобрать что-то из них. А не глушить эстрадиол в ноль, от чего и происходит вся остальная херня. НЕ ТРОГАЙТЕ вы эстрадиол, бога ради...
Bogdan84 Опубліковано: 29 травня 2023 Опубліковано: 29 травня 2023 НЕ ТРОГАЙТЕ вы эстрадиол, бога ради... 0utlaw, Не трать время . Это бесполезно )
c8_creep Опубліковано: 29 травня 2023 Опубліковано: 29 травня 2023 НЕ ТРОГАЙТЕ вы эстрадиол, бога ради... 0utlaw, я спочатку і не планував, сходив з питанням тиску і порушення сну до терапевта, оскільки тист був 130/90, сказала, що тут ніякої терапії не призначається, пий Гліцин, тому вирішив спробували, а ще і впало лібідо, забув сказати, але я за це не парюсь. Про тиск наче і не великий відносно, але його відчуваю відразу. Про естрадіол на форумі читав. Здавав аналіз на другий день після інєкції, Е2 9.57 Чоловіки: 11.3 - 43.2, /пролактин 8.38 Чоловіки: 4.04 - 15.2, тест більше 52 Не трать время . Это бесполезно ) Bogdan84, Користь є, планував його відмінити, тому і запитав А чем именно сопровождается бессонница? Повышенная тревожность или просто бодряк? Как себя днем чувствуешь после этого? Faust, Більше схоже на бодряк, прокидаюся в 1 - 2 ночі і спати не хочеться, в чотири можу потім заснути. Стан після цього різниться, бувало розбитий, останні пару днів нормальний, посто якщо сидиш, можуть очі інколи закриватися, але голова норм працює
Outlawif Опубліковано: 29 травня 2023 Опубліковано: 29 травня 2023 Прекрати трогать эстрадиол. Будет давление - сбивай гипотиазидом. Если курсить планируешь месяцами, то можно ингибиторы апф, например лизиноприл. Дозировки подбирать минимально рабочие.
c8_creep Опубліковано: 30 травня 2023 Опубліковано: 30 травня 2023 Дякую за активність в обговоренні проблеми та швидку відповідь! Місяць поспостерігаю як піде, естрадіол трогати не буду) Потім напишу, може кому цікаво буде ще
Last Natural Опубліковано: 7 червня 2023 Опубліковано: 7 червня 2023 Во время курса начало побаливать под правым ребром. Какая может быть причина?
OlegRO Опубліковано: 7 червня 2023 Опубліковано: 7 червня 2023 чаще всего причина - реакция на стероиды со стороны поджелудочной и печени
Last Natural Опубліковано: 7 червня 2023 Опубліковано: 7 червня 2023 чаще всего причина - реакция на стероиды со стороны поджелудочной и печени OlegRO, Карсил или холосас могут помочь? Или что-то существеннее нужно? Не хотелось бы курс обрывать посередине.
Last Natural Опубліковано: 7 червня 2023 Опубліковано: 7 червня 2023 Лучше таблетки или суспензия? И по сколько принимать?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз