Перейти до публікації

Побочные эффекты от стероидов. Температура, давление, вода, красная рожа, лихорадка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
піднявся тиск, почав приймати пів таблетки анастрозола
Ну как, вот как вы приходите к подобным решениям? У меня начался понос и я очень нервничал, я начал пить транквилизаторы, понос не прошел, но зато меня это теперь не волнует...

Если поднимается давление, пьют таблетки от давления. Гипотензивные. Есть огромный арсенал. От диуретиков до бета-блокаторов. По совокупности проявлений надо подобрать что-то из них. А не глушить эстрадиол в ноль, от чего и происходит вся остальная херня. НЕ ТРОГАЙТЕ вы эстрадиол, бога ради...

• Відповіді 639
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

120

• OlegRO

38

• Faust

37

• danil-goncharenko

28

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
НЕ ТРОГАЙТЕ вы эстрадиол, бога ради...
0utlaw,

Не трать время . Это бесполезно )

Опубліковано:
НЕ ТРОГАЙТЕ вы эстрадиол, бога ради...
0utlaw,

я спочатку і не планував, сходив з питанням тиску і порушення сну до терапевта, оскільки тист був 130/90, сказала, що тут ніякої терапії не призначається, пий Гліцин, тому вирішив спробували, а ще і впало лібідо, забув сказати, але я за це не парюсь. Про тиск наче і не великий відносно, але його відчуваю відразу. Про естрадіол на форумі читав.

Здавав аналіз на другий день після інєкції, Е2 9.57 Чоловіки: 11.3 - 43.2, /пролактин 8.38 Чоловіки: 4.04 - 15.2, тест більше 52

Не трать время . Это бесполезно )
Bogdan84,

Користь є, планував його відмінити, тому і запитав

А чем именно сопровождается бессонница? Повышенная тревожность или просто бодряк?

Как себя днем чувствуешь после этого?

Faust,

Більше схоже на бодряк, прокидаюся в 1 - 2 ночі і спати не хочеться, в чотири можу потім заснути. Стан після цього різниться, бувало розбитий, останні пару днів нормальний, посто якщо сидиш, можуть очі інколи закриватися, але голова норм працює

Опубліковано:

Прекрати трогать эстрадиол. Будет давление - сбивай гипотиазидом. Если курсить планируешь месяцами, то можно ингибиторы апф, например лизиноприл. Дозировки подбирать минимально рабочие.

Опубліковано:

Дякую за активність в обговоренні проблеми та швидку відповідь! Місяць поспостерігаю як піде, естрадіол трогати не буду) Потім напишу, може кому цікаво буде ще

Опубліковано:

Во время курса начало побаливать под правым ребром. Какая может быть причина?

Опубліковано:

чаще всего причина - реакция на стероиды со стороны поджелудочной и печени

Опубліковано:
чаще всего причина - реакция на стероиды со стороны поджелудочной и печени
OlegRO,

Карсил или холосас могут помочь? Или что-то существеннее нужно? Не хотелось бы курс обрывать посередине.

Опубліковано:

100бед один ответ - укрлив

Опубліковано:

Лучше таблетки или суспензия? И по сколько принимать?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...