81eg Опубліковано: 13 травня 2012 Опубліковано: 13 травня 2012 Стас про рецепторы и карнитин байка старая. Ты когда-то где-то видел подтверждение этому хотя бы псевдонаучное а не в описании на банке? Если нет то зачем ему приписывать свойства архидонки?
Егорычъ Опубліковано: 13 травня 2012 Опубліковано: 13 травня 2012 ты что тут сам с собой разговариваешь?)))
Ark Опубліковано: 13 травня 2012 Опубліковано: 13 травня 2012 ты что тут сам с собой разговариваешь?))) надо же иногда с умными людьми общаццо)))
Bund Опубліковано: 14 травня 2012 Опубліковано: 14 травня 2012 Найкращий посттренувальний препарат - це сон. Все інше куйня. Я на минулому тижні робив замовлення на бобіку. В останній момент викинув з посилки ВСААшки бобіка. Ціна гарна, але не зміг себе переконати, що воно мені потрібне. Допиваю другу банку Ікстенда і вирішив, що нефіг розкидуватися баблом. Мене і фруктоза після треньки непогано відновлює. Та проткоктейль з нормальною жрачкою протягом дня. А якщо іще сон мінімум 8 годин, то взагалі зашипісь.
Bund Опубліковано: 14 травня 2012 Опубліковано: 14 травня 2012 Мне бы продал бы( нафига выкинул... Наступного разу знатиму...
Ark Опубліковано: 14 травня 2012 Опубліковано: 14 травня 2012 Найкращий посттренувальний препарат - це сон. Все інше куйня. Я на минулому тижні робив замовлення на бобіку. В останній момент викинув з посилки ВСААшки бобіка. Ціна гарна, але не зміг себе переконати, що воно мені потрібне. Допиваю другу банку Ікстенда і вирішив, що нефіг розкидуватися баблом. Мене і фруктоза після треньки непогано відновлює. Та проткоктейль з нормальною жрачкою протягом дня. А якщо іще сон мінімум 8 годин, то взагалі зашипісь. люто плюсую))
Егорычъ Опубліковано: 14 травня 2012 Опубліковано: 14 травня 2012 Наступного разу знатиму... не ведись на его развод.он тебя разорит:-)
muscool Опубліковано: 14 травня 2012 Опубліковано: 14 травня 2012 Миобюлд супер добавочка 2 грама Л- карнитина 1.5 грама Креатин Гидрохлорид . Поддержу Стаса - Миобилд - бомба!!! :ay:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз