81eg Опубликовано 18 мая, 2012 Опубликовано 18 мая, 2012 просто теми на українській більшість ігнорує, Не мели дурниць.
nameless one Опубликовано 18 мая, 2012 Опубликовано 18 мая, 2012 Я со львова, на руском практически никода не писал! Вижу умные дядьки могут только знанием язика повы***тся Пиши как тебе удобно. Все поймут. Не обращай внимания на eugene. Он неплохой парень, просто слишком ядный. А что во Львове русский язык сейчас не учат совсем? У меня дочка в школе (украинской) русский тоже учит.
81eg Опубликовано 18 мая, 2012 Опубликовано 18 мая, 2012 якшо по темі нема чого написати, то краще прост пройди мимо! Ты думаешь писать одно и тоже каждому новичку кому то хочется? Иди в тему новичков, там полно инфы. Читай Любера, Фалеева, Макроберта. Читай, читай, читай...
Bund Опубликовано 18 мая, 2012 Опубликовано 18 мая, 2012 Без проблем, просто теми на українській більшість ігнорує, можливо через те що не розуміють?!тай я сюди за порадою прийшов, а не обговорювати мовні конфлікти! У тебе комплекси, дядьку. Тут ігнорують дурь і невігластво. На мову ніхто уваги не звертає.
TomSawyer Опубликовано 18 мая, 2012 Автор Опубликовано 18 мая, 2012 Пиши как тебе удобно. Все поймут. Не обращай внимания на eugene. Он неплохой парень, просто слишком ядный. А что во Львове русский язык сейчас не учат совсем? У меня дочка в школе (украинской) русский тоже учит. Раніше вчили, тепер тільки в школах з російським напрямом!я з таким не стикався!та і не спілкуються у нас на рос. , хіба туристи, з якими я рідко зусттрічаюсь!
TomSawyer Опубликовано 18 мая, 2012 Автор Опубликовано 18 мая, 2012 Ты думаешь писать одно и тоже каждому новичку кому то хочется? Иди в тему новичков, там полно инфы. Читай Любера, Фалеева, Макроберта. Читай, читай, читай... Я розумію, що інфи багато, але конкретно описав ситуацію і проблему,щоб почути індивідуальні якісь поради!наприклад: чи не засильно було брати Ека на перший раз!чим погана та програма по якій я займаюсь ( такої не бачив в інтернеті)Яке харчування (в т.ч і спорт) мені найкраще підійде і т.д! Також розумію шо такі як я всіх задовбали, але, невже я комусь мішаю?та просто проігнорьте якшо нервує тема, або нема чого сказати?!
hobat111 Опубликовано 18 мая, 2012 Опубликовано 18 мая, 2012 (изменено) Я розумію, що інфи багато, але конкретно описав ситуацію і проблему,щоб почути індивідуальні якісь поради!наприклад: чи не засильно було брати Ека на перший раз!чим погана та програма по якій я займаюсь ( такої не бачив в інтернеті)Яке харчування (в т.ч і спорт) мені найкраще підійде і т.д! Ты меня извини,но "поради" тебе уже дали: и по ЭКЕ ,и по программе, и по питанию. Тебя этого с головой хватит. Хватит думать,запиши то что есть в блокнот и дуй в спортзал. Если будешь по сто раз спрашивать,нарвешься на грубость:) Изменено 18 мая, 2012 пользователем hobat111
81eg Опубликовано 18 мая, 2012 Опубликовано 18 мая, 2012 (изменено) чи не засильно було брати Ека на перший раз!чим погана та програма по якій я займаюсь ( такої не бачив в інтернеті)Яке харчування (в т.ч і спорт) мені найкраще підійде і т.д! Також розумію шо такі як я всіх задовбали, але, невже я комусь мішаю?та просто проігнорьте якшо нервує тема, або нема чого сказати?! Перезказать раздел для новичков? Или шо? Для кого его писали? Изменено 18 мая, 2012 пользователем 81eg
TomSawyer Опубликовано 18 мая, 2012 Автор Опубликовано 18 мая, 2012 Ты меня извини,но "поради" тебе уже дали: и по ЭКЕ ,и по программе, и по питанию. Тебя этого с головой хватит. Хватит думать,запиши то что есть в блокнот и дуй в спортзал. Если будешь по сто раз спрашивать,нарвешься на грубость:) Я бачу , що тут крім грубсті "знавцям" сказати більше нема чого! А на рахунук викинути Ека і викинути програму і викинути амінокислоти - гарні поради.... Більше нічого конкретного не почув! Адміністрацію попрошу видалити тему!я бачу не по адресу звернувся!
Рекомендуемые сообщения