Перейти до публікації

Полный новичёк

TomSawyer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
просто теми на українській більшість ігнорує,

Не мели дурниць.

• Відповіді 53
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• TomSawyer

20

• 81eg

10

• hobat111

7

• nameless one

6

Популярні дні

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Я со львова, на руском практически никода не писал!

Вижу умные дядьки могут только знанием язика повы***тся

Пиши как тебе удобно. Все поймут. Не обращай внимания на eugene. Он неплохой парень, просто слишком ядный.

А что во Львове русский язык сейчас не учат совсем? У меня дочка в школе (украинской) русский тоже учит.

Опубліковано:
якшо по темі нема чого написати, то краще прост пройди мимо!

Ты думаешь писать одно и тоже каждому новичку кому то хочется?

Иди в тему новичков, там полно инфы.

Читай Любера, Фалеева, Макроберта.

Читай, читай, читай...

Опубліковано:
Без проблем, просто теми на українській більшість ігнорує, можливо через те що не розуміють?!тай я сюди за порадою прийшов, а не обговорювати мовні конфлікти!

У тебе комплекси, дядьку. Тут ігнорують дурь і невігластво. На мову ніхто уваги не звертає.

Опубліковано:
Пиши как тебе удобно. Все поймут. Не обращай внимания на eugene. Он неплохой парень, просто слишком ядный.

А что во Львове русский язык сейчас не учат совсем? У меня дочка в школе (украинской) русский тоже учит.

Раніше вчили, тепер тільки в школах з російським напрямом!я з таким не стикався!та і не спілкуються у нас на рос. , хіба туристи, з якими я рідко зусттрічаюсь!

Опубліковано:
Ты думаешь писать одно и тоже каждому новичку кому то хочется?

Иди в тему новичков, там полно инфы.

Читай Любера, Фалеева, Макроберта.

Читай, читай, читай...

Я розумію, що інфи багато, але конкретно описав ситуацію і проблему,щоб почути індивідуальні якісь поради!наприклад: чи не засильно було брати Ека на перший раз!чим погана та програма по якій я займаюсь ( такої не бачив в інтернеті)Яке харчування (в т.ч і спорт) мені найкраще підійде і т.д!

Також розумію шо такі як я всіх задовбали, але, невже я комусь мішаю?та просто проігнорьте якшо нервує тема, або нема чого сказати?!

Опубліковано: (змінено)
Я розумію, що інфи багато, але конкретно описав ситуацію і проблему,щоб почути індивідуальні якісь поради!наприклад: чи не засильно було брати Ека на перший раз!чим погана та програма по якій я займаюсь ( такої не бачив в інтернеті)Яке харчування (в т.ч і спорт) мені найкраще підійде і т.д!

Ты меня извини,но "поради" тебе уже дали: и по ЭКЕ ,и по программе, и по питанию. Тебя этого с головой хватит.

Хватит думать,запиши то что есть в блокнот и дуй в спортзал.

Если будешь по сто раз спрашивать,нарвешься на грубость:)

Змінено користувачем hobat111
Опубліковано: (змінено)
чи не засильно було брати Ека на перший раз!чим погана та програма по якій я займаюсь ( такої не бачив в інтернеті)Яке харчування (в т.ч і спорт) мені найкраще підійде і т.д!

Також розумію шо такі як я всіх задовбали, але, невже я комусь мішаю?та просто проігнорьте якшо нервує тема, або нема чого сказати?!

Перезказать раздел для новичков? Или шо? Для кого его писали?

Змінено користувачем 81eg
Опубліковано:
Ты меня извини,но "поради" тебе уже дали: и по ЭКЕ ,и по программе, и по питанию. Тебя этого с головой хватит.

Хватит думать,запиши то что есть в блокнот и дуй в спортзал.

Если будешь по сто раз спрашивать,нарвешься на грубость:)

Я бачу , що тут крім грубсті "знавцям" сказати більше нема чого! А на рахунук викинути Ека і викинути програму і викинути амінокислоти - гарні поради.... Більше нічого конкретного не почув!

Адміністрацію попрошу видалити тему!я бачу не по адресу звернувся!

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
  • Створити...