Евгений Опубліковано: 20 вересня 2012 Опубліковано: 20 вересня 2012 а я ем на ночь и вам советую)))))и пофиг что.ибо через 2-3 часа я оптять голоный.просыпаюсь пью протеин и спать)))т.е. у меня нет как у вас сна по 6-8 часов одним махом.по 2-3.ну максимум 4.и опять прием пищи.вот так. :du:
AT0N Опубліковано: 20 вересня 2012 Опубліковано: 20 вересня 2012 Президент не самый вкусный магазинный творог )) А какой самый вкусный на твой взгляд? Мне наоборот нравится "катышками", он более соответствует естественному виду створоженного молока. А тот который единой однородной массой мне напоминает шпатлевку.
Outlawif Опубліковано: 20 вересня 2012 Опубліковано: 20 вересня 2012 А тот который единой однородной массой мне напоминает шпатлевку. А тот который катышками мне напоминает жеваную бумагу, которой мы в школе плевались через трубочки :) Ассоциативный ряд дело субъективное. Я вообще творог не люблю, в любом виде, а шпатлевка лучше размешивается для запеканки...
vlad_leo Опубліковано: 20 вересня 2012 Опубліковано: 20 вересня 2012 я їм завжди місцевий творог "Молокія" - термін придатності 3 доби.. доречі вони вже і в Києві продаються... хто має можливість - спробуйте.. дуже смачні молокопродукти
samuraix801 Опубліковано: 22 вересня 2012 Опубліковано: 22 вересня 2012 я їм завжди місцевий творог "Молокія" - термін придатності 3 доби.. доречі вони вже і в Києві продаються... хто має можливість - спробуйте.. дуже смачні молокопродукти Я також тільки Молокію, кефір у них дуже смачний термін 5 днів, а той кефір в якого термін більше 7 днів то вже не кефів.. Але помітив одну фішку в банках кефір молокія дуже густий такими комками, що не льеться а випадає, а в пакетах рідкий, хоча жирніть і сам кефір ніби однакові.
primoraion Опубліковано: 22 вересня 2012 Опубліковано: 22 вересня 2012 Всегда ем перед сном) Единственное но , если много сеедаю-сон хреновый
nameless one Опубліковано: 22 вересня 2012 Опубліковано: 22 вересня 2012 Всегда ем перед сном) Единственное но , если много сеедаю-сон хреновый
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз