Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Так я регулярен. А показывать что пригнал, конечно, нужно. Но в основном пятерки бмв и А6. После пятой подряд А6 в тему перестанут заходить. Когда что-то интересное проезжает - выкладываю vkontakte.

• Ответов 892
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• prozac

160

• kosss77

79

• Skodnik

70

• Barabass

53

Топ авторов темы

Опубликовано

А для не особых любителей контакта)?

• 2 недели спустя...
Опубликовано

На счет ввоза машины через оформление на юрид. лицо за границей понятно. Интересует есть ли возможность оформить просто на нерезидента и ездить тут резиденту Украины. Просто я могу выезжать в Польшу без проблем так как являюсь жителям пограничной зоны. И есть родственники за границей (нерезиденты) которые проживают в Литве, а также нерезиденты которые проживают в Ужгороде. Думаю как это все можно все связать? Буду очень благодарен за ответ.

Опубликовано
На счет ввоза машины через оформление на юрид. лицо за границей понятно. Интересует есть ли возможность оформить просто на нерезидента и ездить тут резиденту Украины. Просто я могу выезжать в Польшу без проблем так как являюсь жителям пограничной зоны. И есть родственники за границей (нерезиденты) которые проживают в Литве, а также нерезиденты которые проживают в Ужгороде. Думаю как это все можно все связать? Буду очень благодарен за ответ.

никак не связать. :t07028:

Відповідно до пункту b) статті 7 Додатку С до Конвенції про тимчасове ввезення (Стамбул, 1990 рік) кожна Договірна Сторона може дозволити використання транспортних засобів приватного використання особою, яка постійно проживає на її території, зокрема якщо вона використовує його від імені і згідно з інструкціями користувача права на тимчасове ввезення.

Тобто, згідно з положеннями Конвенції особливості використання транспортного засобу особистого призначення іншою особою, аніж особою, що тимчасово ввезла такий транспортний засіб, встановлюються національним законодавством.

Частиною четвертою статті 380 Митного кодексу України встановлено, що тимчасово ввезені транспортні засоби особистого користування можуть використовуватися на митній території України виключно тими громадянами, які ввезли їх в Україну, для їх особистих потреб, не можуть використовуватися для цілей підприємницької діяльності в Україні, бути розкомплектовані, а також відчужені чи передані у володіння, користування або розпорядження іншим особам.

Отже, згідно законодавства України особам, які тимчасово ввезли транспортний засіб особистого користування на митну територію України, заборонено передавати його у володіння, користування чи розпорядження іншим особам.

Опубликовано

Таможня начала применять на практике пункт 4 Статьи 321 ТКУ

Стаття 321. Тривалість перебування під митним контролем

4. Граничний строк перебування товарів, транспортних засобів комерційного призначення під митним контролем не може перевищувати 180 календарних днів, крім митних режимів, які передбачають перебування під митним контролем протягом усього часу дії митного режиму.

Что это значит? Это значит что на кордон нужно будет ездить каждые полгода. Вот такая новость.

Опубликовано

постепенно прижмут любителей "экстремальной езды" на нерастаможенных авто, наше правительство такой кусок мимо не пропустит полюбому

Опубликовано
постепенно прижмут любителей "экстремальной езды" на нерастаможенных авто, наше правительство такой кусок мимо не пропустит полюбому

полностью не прижмут!

Опубликовано
Таможня начала применять на практике пункт 4 Статьи 321 ТКУ

Стаття 321. Тривалість перебування під митним контролем

4. Граничний строк перебування товарів, транспортних засобів комерційного призначення під митним контролем не може перевищувати 180 календарних днів, крім митних режимів, які передбачають перебування під митним контролем протягом усього часу дії митного режиму.

Что это значит? Это значит что на кордон нужно будет ездить каждые полгода. Вот такая новость.

Откуда информация?

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...