Перейти до публікації

Авто из ЕС без растаможки

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
так чо там с бумером х5 из видоса ? вернули ?

ДК писал, что подготовились для суда, и подготовили жалобы на Гайцов.

будут добиваться им доганы.

взято с Од.юа

• Відповіді 892
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• prozac

160

• kosss77

79

• Skodnik

70

• Barabass

53

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Это твоя тема, заметь. Твой интерес!

Я высказываю предположение о гемморойности открытия и сопровождения предприятия в другой стране, основываясь на своем опыте.

Димас ты еще не понял? Это хлеб Прозака. Он снимает с тебя проблемы гемора, а ты за это ему платишь гонорар.

Вопрос в том насколько "плотное" и регулярное требуется сопровождение фирмы. Одно дело один раз зарегистрировать и по интернету слать нулевые отчеты, другое дело если нужно показывать какуюто деятельность.

Опубліковано:

Не вопросов от тебя. Есть утверждения которые я должен опровергать. А я не должен т.к. переубеждать человека с предвзятым отношением тяжело и неблагодарно. Если б тебя действительно тема интересовала - ты б на сайт зашел, почитал FAQ, тему б с первой странички прочел. Как человек который риски взвешивает. А тут другой случай.

Давай ветку не засирать. По вопросу сложности содержания и цели открытия своей фирмы я, надеюсь, ответил.

Опубліковано:
ДК писал, что подготовились для суда, и подготовили жалобы на Гайцов.

будут добиваться им доганы.

взято с Од.юа

У ДК это не первый отобранный автомобиль. Просто там все удавалось замалчивать и вешать людям лапшу на уши что б панику не создавали. А тут уже прижали конкретно и вынудили шевелиться. Посмотрим чем все закончится. Я думаю на три-четыре месяца без тачки остался человек. А все из-за излишней самоуверенности "бизнесмена" который и на трусы себе раньше не зарабатывал.

Опубліковано:
Димас ты еще не понял? Это хлеб Прозака. Он снимает с тебя проблемы гемора, а ты за это ему платишь гонорар.

Котег, ты думаешь я настолько наивен? :ag:

Вопрос в том насколько "плотное" и регулярное требуется сопровождение фирмы. Одно дело один раз зарегистрировать и по интернету слать нулевые отчеты, другое дело если нужно показывать какуюто деятельность.

Вот именно этого и касалась моя первая реплика ;)

Опубліковано:

Это получается нужен загран паспорт?

Опубліковано: (змінено)
Это получается нужен загран паспорт?

проницательно :ag:

Змінено користувачем siddd
Опубліковано:

Как я понял идет охота на Х5 тые у Таможни... Ктото с власти хочет себе новые машины)))

На Сумщині у громадянина Ізраїлю вилучили литовський «BMW X5»

У пункті пропуску «Катеринівка» під час прикордонно-митного контролю виявили підроблену довіреність на автомобіль литовської реєстрації.

Громадянин Ізраїлю в’їжджав на «BMW» в Україну. Під час перевірки документів у водія встановили, що громадянин Ізраїлю переміщує транспортний засіб із порушенням вимог митного законодавства.

Крім того, у результаті проведеного обстеження довіреності на автомобіль фахівцем прикордонного контролю виявлено елементи його підробки. Легковий автомобіль «BMW X5» 2001 року випуску, попередня сума оцінки якого склала 400 тисяч грн, вилучили в установленому порядку і передали співробітникам відділення ДАІ Глухівського МВ УМВС України в Сумській області. На порушника складено відповідні процесуальні документи.

https://strc.sumy.ua/vnews/eme/25743-na-sum...kiy-bmw-x5.html

У громадян Молдови та Литви на українському кордоні вилучили дві іномарки

КИЇВ. 29 січня. УНН. У громадян Молдови та Литви на українському кордоні вилучили дві іномарки через сумнівні документі. Про це УНН повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Як йдеться у повідомлені, на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску "Тиса", що на Закарпатті, прибув легковий автомобіль "BMW X5" італійської реєстрації. За кермом автівки знаходився громадянин Республіки Молдова, який слідував із Італії в Україну. Але під час проходження водієм усіх необхідних процедур для перетину кордону у вартових кордону виникли сумніви щодо автомобіля, яким рухався молдованин, та документів, які надавали йому право керувати автівкою.

У результаті проведення перевірочних заходів було встановлено, що доручення на право керування автомобілем громадянину Республіки Молдова зазначеною нотаріальною конторою не видавалось, а підпис та печатка нотаріуса підроблені. Іномарку 2001 року випуску, оцінену у 95 тисяч гривень, вилучили.

Ще один автомобіль такої ж марки, але вже литовської реєстрації вилучили на українсько-білоруській ділянці кордону. Під час перевірки прикордонники Чернігівського загону та митники виявили підроблене доручення у 47-річного громадянина Литви, який прямував через пункт пропуску "Сеньківка".

https://www.unn.com.ua/uk/news/1181623-u-gr...li-dvi-inomarki

Опубліковано:

икс 5 в 95 тыщ грн)? оригинально))))

Опубліковано:

Намного оригинальнее оценивать итальянский икс 2001 года в 400к грн. От этой суммы ведь штрафы расчитываются...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...