Terminator Опубліковано: 25 травня 2007 Опубліковано: 25 травня 2007 неее....ноги это лишнее - я наоборот считаю что как раз ноги и жопа это не очень-то мужские части тела - вот грудак - руки,Ю пресс и главное - спинищее!!! это да - а ноги чтоб не калые и пропорционално - билдеровские жабьи лапы не нравятся - чересчур для меня - мне больше атлетические ноги нравятся - крепкие и жилистые с нормальнйо массой но без излишеств.
Admin Опубліковано: 25 травня 2007 Автор Опубліковано: 25 травня 2007 неее....ноги это лишнее - я наоборот считаю что как раз ноги и жопа это не очень-то мужские части тела - вот грудак - руки,Ю пресс и главное - спинищее!!! это да - а ноги чтоб не калые и пропорционално - билдеровские жабьи лапы не нравятся - чересчур для меня - мне больше атлетические ноги нравятся - крепкие и жилистые с нормальнйо массой но без излишеств. А я обожаю ноги.. И приседание одно из любимых упражнений..
Terminator Опубліковано: 25 травня 2007 Опубліковано: 25 травня 2007 А я обожаю ноги.. И приседание одно из любимых упражнений.. я тоже - но для меня ноги как у Ли хейни - это потолок :D
ГошМен(ГЕНЕША) Опубліковано: 12 червня 2007 Опубліковано: 12 червня 2007 Вот на на фото.. ну как по мне ноги слабоватые.. супер ноги три большие мышцы с супер разделение между ними!вот у него идеальные ноги как и у шварца-которые не выступают до плечей! ;)
Terminator Опубліковано: 12 червня 2007 Опубліковано: 12 червня 2007 супер ноги три большие мышцы с супер разделение между ними!вот у него идеальные ноги как и у шварца-которые не выступают до плечей! ;) отож - а то не ноги а галиифэ: ))))
palyanucya Опубліковано: 19 листопада 2008 Опубліковано: 19 листопада 2008 Отличные ноги... представляю его в джинсах... :D якось читав інтерв"ю з Томом Платцом, так він каже що в той час небуло джинсів таких розмірів. ходити в джинсах міг дозволити собі не кожний культуряга, тому що їх приходилося шити на заказ, а це нормально на той час виходило по $$$. Сам Том каже що до того часу коли став заробляти нормальні гроші приходилося ходити скрізь в спортивних штанах, навіть в ресторан ходив у них :D
Admin Опубліковано: 19 листопада 2008 Автор Опубліковано: 19 листопада 2008 якось читав інтерв"ю з Томом Платцом, так він каже що в той час небуло джинсів таких розмірів. ходити в джинсах міг дозволити собі не кожний культуряга, тому що їх приходилося шити на заказ, а це нормально на той час виходило по $$$. Сам Том каже що до того часу коли став заробляти нормальні гроші приходилося ходити скрізь в спортивних штанах, навіть в ресторан ходив у них :D Ну него и ноги были дай боже.. Только тут мы про Ли Хейни говорим.
palyanucya Опубліковано: 19 листопада 2008 Опубліковано: 19 листопада 2008 ок! вибачаюся! ось і сам Лі Хейні..
Паша Опубліковано: 19 листопада 2008 Опубліковано: 19 листопада 2008 ок! вибачаюся! ось і сам Лі Хейні .. Спина шикарна!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз