Перейти до публікації

Ли Хейни / Lee Haney

Admin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

неее....ноги это лишнее - я наоборот считаю что как раз ноги и жопа это не очень-то мужские части тела - вот грудак - руки,Ю пресс и главное - спинищее!!! это да - а ноги чтоб не калые и пропорционално - билдеровские жабьи лапы не нравятся - чересчур для меня - мне больше атлетические ноги нравятся - крепкие и жилистые с нормальнйо массой но без излишеств.

• Відповіді 40
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Admin

10

• palyanucya

5

• Mabila

5

• Terminator

4

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
неее....ноги это лишнее - я наоборот считаю что как раз ноги и жопа это не очень-то мужские части тела - вот грудак - руки,Ю пресс и главное - спинищее!!! это да - а ноги чтоб не калые и пропорционално - билдеровские жабьи лапы не нравятся - чересчур для меня - мне больше атлетические ноги нравятся - крепкие и жилистые с нормальнйо массой но без излишеств.

А я обожаю ноги.. И приседание одно из любимых упражнений..

Опубліковано:
А я обожаю ноги.. И приседание одно из любимых упражнений..

я тоже - но для меня ноги как у Ли хейни - это потолок :D

• 3 тижні потому...
Опубліковано:
Вот на на фото.. ну как по мне ноги слабоватые..

супер ноги три большие мышцы с супер разделение между ними!вот у него идеальные ноги как и у шварца-которые не выступают до плечей! ;)

Опубліковано:
супер ноги три большие мышцы с супер разделение между ними!вот у него идеальные ноги как и у шварца-которые не выступают до плечей! ;)

отож - а то не ноги а галиифэ: ))))

• 1 рік потому...
Опубліковано:
Отличные ноги... представляю его в джинсах... :D

якось читав інтерв"ю з Томом Платцом, так він каже що в той час небуло джинсів таких розмірів. ходити в джинсах міг дозволити собі не кожний культуряга, тому що їх приходилося шити на заказ, а це нормально на той час виходило по $$$. Сам Том каже що до того часу коли став заробляти нормальні гроші приходилося ходити скрізь в спортивних штанах, навіть в ресторан ходив у них :D

Опубліковано:
якось читав інтерв"ю з Томом Платцом, так він каже що в той час небуло джинсів таких розмірів. ходити в джинсах міг дозволити собі не кожний культуряга, тому що їх приходилося шити на заказ, а це нормально на той час виходило по $$$. Сам Том каже що до того часу коли став заробляти нормальні гроші приходилося ходити скрізь в спортивних штанах, навіть в ресторан ходив у них :D

Ну него и ноги были дай боже.. Только тут мы про Ли Хейни говорим.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...