wolf Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 6 недель до мистер олимпия хардкорный зал, со старыми записями эминема))) збс
Outlawif Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 У Джексона не хуже )) Орки мля... в хорошем смысле конечно.
paraschyk1 Опубліковано: 23 серпня 2013 Автор Опубліковано: 23 серпня 2013 У Джексона силенок,конечно,поменьше,но уперто тянет что и Бенч.
Outlawif Опубліковано: 23 серпня 2013 Опубліковано: 23 серпня 2013 Я бы сказал - ровно наоборот. Джексон, кстати, официально был сильнейшим билдером, пока Рино Эффердинг не побил его рекорды )
cybotron Опубліковано: 25 серпня 2013 Опубліковано: 25 серпня 2013 сразу вспоминается видео на котором Ли Прист перекривлял технику Брэнча, вот то был ржач)
Outlawif Опубліковано: 5 вересня 2013 Опубліковано: 5 вересня 2013 Ухи у орчонка явно наследственные. Зачот. И лошадка у него прикольная. Я только не понял, он ее тоже на поводке выгуливает?
wolf Опубліковано: 5 вересня 2013 Опубліковано: 5 вересня 2013 Ухи у орчонка явно наследственные. Зачот. И лошадка у него прикольная. Я только не понял, он ее тоже на поводке выгуливает? это со съемок фильма генератион айрон.скоро увидим)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз