Сквончи Опубліковано: 1 серпня 2019 Опубліковано: 1 серпня 2019 Болду с туриком хочешь миксовать... Главное е2 не урони под плинтус таким коктейлем.. Я легонький курс, на 5 недель, пачку турика и пачку болда) Вот думаю, надо ли какое-то ПКТ после такого курса?
OlegRO Опубліковано: 1 серпня 2019 Опубліковано: 1 серпня 2019 не думаю что нужно ПКТ, да и тема для этого другая
Bogdan84 Опубліковано: 1 серпня 2019 Опубліковано: 1 серпня 2019 Я легонький курс, на 5 недель, пачку турика и пачку болда) Вот думаю, надо ли какое-то ПКТ после такого курса? Курс 5 недель на болде ???))) Уж лучше тогда курсани на трене дня 4 ... Итог курса будет приблизительно такой же , но хоть деньги сэкономишь . :laugh1:
Сквончи Опубліковано: 2 серпня 2019 Опубліковано: 2 серпня 2019 Болд на пять недель? А сколько недель нужно с туриком?
Пропионатычь Опубліковано: 2 серпня 2019 Опубліковано: 2 серпня 2019 Турик не надо. А болд недель на 10
Сквончи Опубліковано: 2 серпня 2019 Опубліковано: 2 серпня 2019 Турик не надо. А болд недель на 10 Болденон ставить соло?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз