Mabila Опубліковано: 16 липня 2012 Опубліковано: 16 липня 2012 Часто про нее говорят, хотелось бы собрать мнения, отзывы и рекомендации в одну "кучу"
81eg Опубліковано: 16 липня 2012 Опубліковано: 16 липня 2012 Это не для СэНГэшного потребителя, стоит сабж как оч.хороший протеин.
Mabila Опубліковано: 16 липня 2012 Автор Опубліковано: 16 липня 2012 Это не для СэНГэшного потребителя, стоит сабж как оч.хороший протеин. но принцип работы разный. Я так понимаю что Витарго хорошо пить во время тренировки...он быстро всасывается... Дядя Вова его хвалил....
81eg Опубліковано: 16 липня 2012 Опубліковано: 16 липня 2012 Во время часовой тренировки это не нудно делать,... 1,5-2 часа где то туда. Но такой экстрим физкультурникам не на фарме не нужен. И бросить бюджетненько на литр воды 50грамм глюкозы всегда можно...
Bund Опубліковано: 16 липня 2012 Опубліковано: 16 липня 2012 Каштан його хвалив. За ціну не знаю. Та і чим гірша мальта та інші глюкозо-фруктозні штучки. Можна і меду хряпнути. А якщо хочеться щось такого, то є ж різні там олімповськи карбо вуглеводи.
Highbury_Heroes Опубліковано: 17 липня 2012 Опубліковано: 17 липня 2012 Повелся на красивые банки? Имхо стандартный продукт для выкачки денег. Лохотрон.. :\
Mabila Опубліковано: 17 липня 2012 Автор Опубліковано: 17 липня 2012 Повелся на красивые банки? Имхо стандартный продукт для выкачки денег. Лохотрон.. :\ попробуем хваленый продукт тем более сейчас нагрузка на тренировке выросла Повелся на красивые банки? банками решил просто показать тех производителей, которых нашел в нете....
Kashtan Опубліковано: 25 липня 2012 Опубліковано: 25 липня 2012 Каштан його хвалив. За ціну не знаю. Та і чим гірша мальта та інші глюкозо-фруктозні штучки. Можна і меду хряпнути. А якщо хочеться щось такого, то є ж різні там олімповськи карбо вуглеводи. Вітарго дає більше енергії субєктивно, і відчутніше ніж мальта та глюкоза. Внаслідок високої ціни в міжзмагальний період не вживаю (мальтодекстрин ерзац), при наближенні сезону починаю вживати змішуючи мальту та Вітарго, а вже за декілька тижнів, коли потрібно вийти на форму - переходжу на чистий Вітарго. Це не найкращий вуглевод, є й кращі, однак вони геть не доступні у нас, тому задовольняюсь тим що є.
Mabila Опубліковано: 25 липня 2012 Автор Опубліковано: 25 липня 2012 Це не найкращий вуглевод, є й кращі, однак вони геть не доступні у нас, тому задовольняюсь тим що є. я так понял здесь есть ссылка
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз