Outlawif Опубліковано: 27 липня 2023 Опубліковано: 27 липня 2023 Вижу только жопу Жопа разная бывает. Наверное не на ту смотришь Показать А так-то поверь мне, твоя жопа это жопка, по сравнению с жопами, которые у других случаются. Если все эти другие не сдаются, и тебе негоже.
MrGreenZ Опубліковано: 27 липня 2023 Опубліковано: 27 липня 2023 А так-то поверь мне, твоя жопа это жопка, по сравнению с жопами, которые у других случаются. Если все эти другие не сдаются, и тебе негоже. Та я это прекрасно понимаю. Но оно у всех запас прочности разный.. Ну то такое, постараюсь найти в себе силы. Если нет, то начну таблы принимать. Надоело уже сидеть как обосраный каждый день.
Jazzman Опубліковано: 27 липня 2023 Опубліковано: 27 липня 2023 Да мне уже пофигу куда ехать, главное забрать. Но она пока что висит в сраном курьерском отделении откуда нельзя посылку забрать лично. Ну буду ждать. Обещают что позвонит менеджер и будет повторная доставка курьером. А яке в тебе місто і кур'єрка? Якщо Київ і проспект Повітрофлотський 75, можу спробувати посприяти.
MrGreenZ Опубліковано: 27 липня 2023 Опубліковано: 27 липня 2023 А яке в тебе місто і кур'єрка? Якщо Київ і проспект Повітрофлотський 75, можу спробувати посприяти. Так, саме це відділення. Скину номер посилки в лс тоді.
MrGreenZ Опубліковано: 27 липня 2023 Опубліковано: 27 липня 2023 Да ничего такого) Придумал небольшую подработку, вот для нее и надо было посылка.
Jazzman Опубліковано: 22 серпня 2023 Опубліковано: 22 серпня 2023 Є може в кого контакти людей що займаються оптом з Китаю?Ресурс 1688 5-10 позицій.
Jazzman Опубліковано: 30 серпня 2023 Опубліковано: 30 серпня 2023 Хто що знає про оподаткування посилок з-за кордону? Наприклад при замовленні на 1100€ пальчикових акумуляторів скільки потрібно буде заплатити податку і на скільки це затримає посилку в порівнянні з тими, що до 150€??
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз