vans32007 Опубліковано: 6 вересня 2012 Опубліковано: 6 вересня 2012 Оу, у нас тут что-то вроде профессора молекулярной биологии.. ха-ха написал так для тех, кто не может/не хочет пользоваться переводчиком
XXR XXX Опубліковано: 6 вересня 2012 Опубліковано: 6 вересня 2012 ха-ха написал так для тех, кто не может/не хочет пользоваться переводчиком дануна, гугл переводчик тебе так искорякает текст, что окажется то пудра для носа
Bloodenergy Опубліковано: 9 вересня 2012 Опубліковано: 9 вересня 2012 ребят как вам дека фармакомовская?
михалыч Опубліковано: 12 вересня 2012 Опубліковано: 12 вересня 2012 Кто пробовал миксы Pharmos M1, М2,М3? Какой эфект?
Barabass Опубліковано: 12 вересня 2012 Опубліковано: 12 вересня 2012 эфект такой же как бы ты все это с разных флаконов набрал...я так думаю)) подозреваю что больше всего анаболический)
jonatan92 Опубліковано: 6 жовтня 2012 Опубліковано: 6 жовтня 2012 Хтось коштував їхній метан? а то я вже 2 тижні на ньому, апетиту 0 і забитості в м'язах тож немає, на вагах + 3 кг.
peregar Опубліковано: 6 жовтня 2012 Опубліковано: 6 жовтня 2012 Хтось коштував їхній метан? а то я вже 2 тижні на ньому, апетиту 0 і забитості в м'язах тож немає, на вагах + 3 кг. Тебе забитось нужна или +кг?
waxmatist Опубліковано: 6 жовтня 2012 Опубліковано: 6 жовтня 2012 Хтось коштував їхній метан? а то я вже 2 тижні на ньому, апетиту 0 і забитості в м'язах тож немає, на вагах + 3 кг. 200 уже пожал? если нет, тогда метан точно пустышка.
jonatan92 Опубліковано: 6 жовтня 2012 Опубліковано: 6 жовтня 2012 Тебе забитось нужна или +кг? просто якось не так після напосіму, там поки на 5 етаж вийдеш, то ікри розриваються. а тут не то...
PHL Опубліковано: 6 жовтня 2012 Опубліковано: 6 жовтня 2012 просто якось не так після напосіму, там поки на 5 етаж вийдеш, то ікри розриваються. а тут не то... суди не по побочкам, а по результатам. Каждый раз ты можешь по разному на один и тот же преп реагировать...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз