Axwell Опубліковано: 23 жовтня 2012 Автор Опубліковано: 23 жовтня 2012 на покупоне сейчас подобные наушники можно по 100грн набрать, но там нет встроенной памяти, от карты памяти работают Это все хорошо, но при чем тут мои наушники и наушники с покупона с ценой от 144 гривень ?
yobilovus Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 наушники с покупона с ценой от 144 гривень ? фуфлижні, мені такі вконтакті пропонували з 4Гб картою за 150 грн., але не в тому суть - я чекаю від тебе 2 пари навушників і рейбени коли орієнтовно посилка буде в києві, і як тут її забирати?
Bund Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 Смол. А в чому прикол тих навушників, що чекаєш?
Ark Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 Аксвел, почисть личку, а то к тебе не достучатся
Cardopusher Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 (змінено) Смол. А в чому прикол тих навушників, що чекаєш? без проводов. как обруч повесил и бегай\занимайся. есть такие модели для плаванья Змінено 23 жовтня 2012 користувачем Cardopusher
Axwell Опубліковано: 23 жовтня 2012 Автор Опубліковано: 23 жовтня 2012 фуфлижні, мені такі вконтакті пропонували з 4Гб картою за 150 грн., але не в тому суть - я чекаю від тебе 2 пари навушників і рейбени коли орієнтовно посилка буде в києві, і як тут її забирати? Я думаю до 10-15 ноября все будет на руках у каждого. Отправлять буду новой почтой. То бишь сначала посылку получают домашние и уже потом отправляют по новой почте каждому по адресу. Аксвел, почисть личку, а то к тебе не достучатся Почистил, жду сообщения.
yobilovus Опубліковано: 23 жовтня 2012 Опубліковано: 23 жовтня 2012 Отправлять буду новой почтой. куди платити і куди слати адресу для відправки? to Bund бездротові навушники-плеєр об"ємом 2ГБ дуже зручні бо нічого не болтається, ніяких кабелів і т.д. найближче що по аналогії зручності може бути - Айпод Нано прищіпнутий до вуха, як кліпса
Axwell Опубліковано: 23 жовтня 2012 Автор Опубліковано: 23 жовтня 2012 куди платити і куди слати адресу для відправки? to Bund бездротові навушники-плеєр об"ємом 2ГБ дуже зручні бо нічого не болтається, ніяких кабелів і т.д. найближче що по аналогії зручності може бути - Айпод Нано прищіпнутий до вуха, як кліпса Платить на карту Приватбанка и адрес мне в личку. ПО приезду посылки я все сообщу. То бишь процедура ничем не отличается от той, которая была в Украине с продажей бытовой техники.
Рекомендовані повідомлення