KOT Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Ага, уже близок к качалке =) Твое предложение в силе еще? ну чому, як мінімум руки перестали трястись і фотоапарат маєш вже тепер. ЗІ: дуже невдалий ракурс ти вибрав - реально тільки на слово можу повірити, що наприклад чуть пішов жирок з грудних і те що видно, що боки не так вже сильно нависають над трусами, хоча тут також може бути резинка слабша Я сделаю норм фото, и выложу. И старое на море есть норм, где я в полный рост и нормально видно там все =)
KOT Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 вот старое Новое попрошу сегодня жену сфоткать :) :Cherna_03:
Cardopusher Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 да,в силе но: -клуб у нас отжали( теперь там спорт лайф -на григоренка предлагаю,разовая 40грн. сам сейчас не занимаюсь,работы много,но раз в неделю беру разовое
KOT Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Ок давай вместе ходить )) На выходных может? В субботу? Я в личку кину телефон. Я щас в командировке в россии. Буду в четверг утром. Ну или скинь свой в ответ. Я наберу.
Cardopusher Опубліковано: 15 жовтня 2012 Опубліковано: 15 жовтня 2012 ок) я еще не знаю что там с работой.... но думаю на днях отпишу,что и как.
KOT Опубліковано: 16 жовтня 2012 Опубліковано: 16 жовтня 2012 Ну все, я просто тоже в будние не знаю, а на выходных норм как раз разик за 40 рубасов, вообще круто :)
Cardopusher Опубліковано: 21 жовтня 2012 Опубліковано: 21 жовтня 2012 дядя) я тебе звонил,ты трубку не брал)) и в ЛС не отвечаешь)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз