Перейти до публікації

Кето-дієта або карбо дієта

yobilovus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Увеличить количество жира до 80% общей каллорийности

Кстати, сколько жира ешь сейчас?

важко сказати...

три рази в день пью по 30-35г лляного масла,

салати на оливковій олії..

білок намагаюсь жирніший їсти.. - рибу, свинину... правда і курятини багато їм.

їм 3-4 рази на день, більше не виходить.

я розумію, що причиною появи ацетону був надлишок білків і недостача жирів...

але ж неможу я цілий день то і робити, що пити лляне масло замість прийому їжі... горіхами теж не сильно наїсишся)), тому напевно і перебрав білками, хоча на мій погляд і не багато їх було... (свій раціон я писав у темі NOW Eating).

Можливо никри і підшлункова слабуваті у мене для цієї дієти, або щось все таки не правильно робив.

П.с. експеримент я поки що завершив.. тепер питання в тому як зараз правильно харчуватись, щоб різко не набрати вагу??? що добавляти, що урізати по БЖУ???

• Відповіді 1,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

209

• Valery

141

• 81eg

127

• Ark

126

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 209 публікацій

• Valery

Valery 141 публікація

• 81eg

81eg 127 публікацій

• Ark

Ark 126 публікацій

Опубліковано:

30-й день на кето. За месяц ушло порядка 4-4.5 кг. Но все же думаю, что по жирам не добирал. Теперь с завтрашнего дня буду грузиться так как указана в статье выше. Вот, собственно, вопрос. Загрузку планирую месяца полтора, за месяц выйду на свое обычное количество углей и полмесяца хочу так поесть. А потом снова на разгрузку. Можно так будет сделать?!

Опубліковано:
30-й день на кето. За месяц ушло порядка 4-4.5 кг. Но все же думаю, что по жирам не добирал. Теперь с завтрашнего дня буду грузиться так как указана в статье выше. Вот, собственно, вопрос. Загрузку планирую месяца полтора, за месяц выйду на свое обычное количество углей и полмесяца хочу так поесть. А потом снова на разгрузку. Можно так будет сделать?!

як ти уникнув попадання в ацидоз? просто цікаво..

я ніби все правильно робив....

розпиши конкретніше, що і як? або мені в ЛС напиши, шоб тут флуд не розводити

Опубліковано:
як ти уникнув попадання в ацидоз?

На кето белков почти столько же как и при обычном питании. Какой ацидоз?

Опубліковано:
На кето белков почти столько же как и при обычном питании. Какой ацидоз?

так, але в наслідок того, що нема вуглеводів, білки розпадаються на глюкозу і інші продукти розпаду, які в свою чергу погано чи не в достатній мірі виводяться з організму. серед цих продуктів є чи утворюється ацетон (даруйте можливо щось непрвильно трактую). який і отруює організм.

наявність в мочі ів крові ацетону - називається кетоацидозом... що не є добре...

просто грань між кетозом і кетоацидозом дуже незначна..

тому я і питаю як можна уникнути попадання в кетоацидоз, при тому що я вживав білки, жири. пив багато води і не вживав вуглеводів як і всі решту, хто сидів чи сидить на даній дієті...????

поки що внятної відповіді я не отримав. окрім питань який ацидоз і як ти туди попав... бла бла бла))))

давайте вже по суті щось питати чи писати

Опубліковано:

Кетоацидоз и ацидоз от перебора белков разные вещи.

Опубліковано:
так, але в наслідок того, що нема вуглеводів, білки розпадаються на глюкозу і інші продукти розпаду, які в свою чергу погано чи не в достатній мірі виводяться з організму. серед цих продуктів є чи утворюється ацетон (даруйте можливо щось непрвильно трактую). який і отруює організм.

наявність в мочі ів крові ацетону - називається кетоацидозом... що не є добре...

просто грань між кетозом і кетоацидозом дуже незначна..

тому я і питаю як можна уникнути попадання в кетоацидоз, при тому що я вживав білки, жири. пив багато води і не вживав вуглеводів як і всі решту, хто сидів чи сидить на даній дієті...????

поки що внятної відповіді я не отримав. окрім питань який ацидоз і як ти туди попав... бла бла бла))))

давайте вже по суті щось питати чи писати

что у тебя с клетчаткой

Опубліковано:
поки що внятної відповіді я не отримав. бла бла бла))))

Так к доХторам иди а не виртуально на форуме ответ ищи при запахе аммиака.

Опубліковано:
так, але в наслідок того, що нема вуглеводів, білки розпадаються на глюкозу

ацетон (даруйте можливо щось непрвильно трактую). який і отруює організм.

1 -Я нубяра конечно, но зачем белкам при кетозе "распадаться" до глюкозы, если смысл КЭТо диеты получение энергии из кетоновых тел?

2е - Ацидоз появляется при переборе белков. У кого-то раньше у кого-то, а кто-то имея здоровый организм не может осилить столько белка что-бы травануть себя).

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...