Перейти к содержанию

Кето-дієта або карбо дієта

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Увеличить количество жира до 80% общей каллорийности

Кстати, сколько жира ешь сейчас?

важко сказати...

три рази в день пью по 30-35г лляного масла,

салати на оливковій олії..

білок намагаюсь жирніший їсти.. - рибу, свинину... правда і курятини багато їм.

їм 3-4 рази на день, більше не виходить.

я розумію, що причиною появи ацетону був надлишок білків і недостача жирів...

але ж неможу я цілий день то і робити, що пити лляне масло замість прийому їжі... горіхами теж не сильно наїсишся)), тому напевно і перебрав білками, хоча на мій погляд і не багато їх було... (свій раціон я писав у темі NOW Eating).

Можливо никри і підшлункова слабуваті у мене для цієї дієти, або щось все таки не правильно робив.

П.с. експеримент я поки що завершив.. тепер питання в тому як зараз правильно харчуватись, щоб різко не набрати вагу??? що добавляти, що урізати по БЖУ???

• Ответов 1.7 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

209

• Valery

141

• 81eg

127

• Ark

126

Топ авторов темы

• Outlawif

Outlawif 209 публикаций

• Valery

Valery 141 публикация

• 81eg

81eg 127 публикаций

• Ark

Ark 126 публикаций

Опубликовано

30-й день на кето. За месяц ушло порядка 4-4.5 кг. Но все же думаю, что по жирам не добирал. Теперь с завтрашнего дня буду грузиться так как указана в статье выше. Вот, собственно, вопрос. Загрузку планирую месяца полтора, за месяц выйду на свое обычное количество углей и полмесяца хочу так поесть. А потом снова на разгрузку. Можно так будет сделать?!

Опубликовано
30-й день на кето. За месяц ушло порядка 4-4.5 кг. Но все же думаю, что по жирам не добирал. Теперь с завтрашнего дня буду грузиться так как указана в статье выше. Вот, собственно, вопрос. Загрузку планирую месяца полтора, за месяц выйду на свое обычное количество углей и полмесяца хочу так поесть. А потом снова на разгрузку. Можно так будет сделать?!

як ти уникнув попадання в ацидоз? просто цікаво..

я ніби все правильно робив....

розпиши конкретніше, що і як? або мені в ЛС напиши, шоб тут флуд не розводити

Опубликовано
як ти уникнув попадання в ацидоз?

На кето белков почти столько же как и при обычном питании. Какой ацидоз?

Опубликовано
На кето белков почти столько же как и при обычном питании. Какой ацидоз?

так, але в наслідок того, що нема вуглеводів, білки розпадаються на глюкозу і інші продукти розпаду, які в свою чергу погано чи не в достатній мірі виводяться з організму. серед цих продуктів є чи утворюється ацетон (даруйте можливо щось непрвильно трактую). який і отруює організм.

наявність в мочі ів крові ацетону - називається кетоацидозом... що не є добре...

просто грань між кетозом і кетоацидозом дуже незначна..

тому я і питаю як можна уникнути попадання в кетоацидоз, при тому що я вживав білки, жири. пив багато води і не вживав вуглеводів як і всі решту, хто сидів чи сидить на даній дієті...????

поки що внятної відповіді я не отримав. окрім питань який ацидоз і як ти туди попав... бла бла бла))))

давайте вже по суті щось питати чи писати

Опубликовано

Кетоацидоз и ацидоз от перебора белков разные вещи.

Опубликовано
так, але в наслідок того, що нема вуглеводів, білки розпадаються на глюкозу і інші продукти розпаду, які в свою чергу погано чи не в достатній мірі виводяться з організму. серед цих продуктів є чи утворюється ацетон (даруйте можливо щось непрвильно трактую). який і отруює організм.

наявність в мочі ів крові ацетону - називається кетоацидозом... що не є добре...

просто грань між кетозом і кетоацидозом дуже незначна..

тому я і питаю як можна уникнути попадання в кетоацидоз, при тому що я вживав білки, жири. пив багато води і не вживав вуглеводів як і всі решту, хто сидів чи сидить на даній дієті...????

поки що внятної відповіді я не отримав. окрім питань який ацидоз і як ти туди попав... бла бла бла))))

давайте вже по суті щось питати чи писати

что у тебя с клетчаткой

Опубликовано
поки що внятної відповіді я не отримав. бла бла бла))))

Так к доХторам иди а не виртуально на форуме ответ ищи при запахе аммиака.

Опубликовано
так, але в наслідок того, що нема вуглеводів, білки розпадаються на глюкозу

ацетон (даруйте можливо щось непрвильно трактую). який і отруює організм.

1 -Я нубяра конечно, но зачем белкам при кетозе "распадаться" до глюкозы, если смысл КЭТо диеты получение энергии из кетоновых тел?

2е - Ацидоз появляется при переборе белков. У кого-то раньше у кого-то, а кто-то имея здоровый организм не может осилить столько белка что-бы травануть себя).

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...