Перейти до публікації

Кето-дієта або карбо дієта

yobilovus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
или я что-то упускаю
Ага. Ты снова воспринимаешь кетоз как стихийное бедствие. Как рубанула гроза и будет теперь идти, пока углеводами не погасишь...

На самом деле кетоз вторичен по отношению к потреблению и затрате калорий. Если калорий мало, кетоз, как и все остальные метаболические процессы замедляется. Если приходится "насиловать" свои жировые депо, организм будет сопротивляться, он что, зря их откладывал. Кетоз замедлится из-за того, что ты превысишь те квоты, которые организм способен выделить из своих жировых депо.

• Відповіді 1,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

209

• Valery

141

• 81eg

127

• Ark

126

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 209 публікацій

• Valery

Valery 141 публікація

• 81eg

81eg 127 публікацій

• Ark

Ark 126 публікацій

Опубліковано: (змінено)
Ага. Ты снова воспринимаешь кетоз как стихийное бедствие. Как рубанула гроза и будет теперь идти, пока углеводами не погасишь...

На самом деле кетоз вторичен по отношению к потреблению и затрате калорий. Если калорий мало, кетоз, как и все остальные метаболические процессы замедляется. Если приходится "насиловать" свои жировые депо, организм будет сопротивляться, он что, зря их откладывал. Кетоз замедлится из-за того, что ты превысишь те квоты, которые организм способен выделить из своих жировых депо.

А если ЭКА или Т3?)))ИЛИ клен?

Змінено користувачем and1
Опубліковано:
А если ЭКА или Т3?)))
Ну если т3 то конечно :D

На самом деле нельзя забывать про гомеостаз. Т.е. равновесие. Это касается всего. Очень хорошо дает представление о всех процессах в организме. Все средства, которыми мы пользуемся, сдвигают равновесие в ту или иную сторону. Но по прежнему остаются ОБЕ чаши весов всегда. Отсутствие достаточного количества жиров сдвинет кетоз в сторону уменьшения. Т3 - в сторону увеличения. Если добавить жиров, т.е. первый фактор снять с чаши весов, то кетоз еще усилится. Ну и так далее...

Опубліковано:
а белок едим в минимальном количестве, для покрытия обменных процессов 1-1,5г на кг веса,

чет я не въехал зачем на кето резать Белок???:))) я сам практиковал на доводке кето резал только жиры а белок оставлял на прежнем уровне (високом) результат идеален

Опубліковано:
чет я не въехал зачем на кето резать Белок???:))) я сам практиковал на доводке кето резал только жиры а белок оставлял на прежнем уровне (високом) результат идеален

фото результата можно ? какая доводка ?

Опубліковано:

опишу свій досвід кето:

почав з третього разу (перші два рази зривався і їв вуглеводи)

чітко чотири тижні ніяких вуглеводів (на п"ятому тижні вийшов з кетозу і почав плавну загрузку)

в раціоні (нічого хитрого зранку олія, по настанню голоду мясо і клітковина, яйця по кілька щтук в перекуси):

- м"ясо (курятина, телятина, свинина);

- риба (часто пангасіус, рідко лосось);

- яйця 10-15 штук в день, деколи ще з 10 перепилиних;

- клітковина (капуста, помідори, капуста квашена);

- жири - олія льону зранку два великих ковтки (за 35 днів пішло дві літри, то приблизно по 55 мл. в день), олія оливкова - заправка салатів (за 35 днів пішла літра), олія соняшникова - смаження всякого (десь грам 300 пішло) + ті жири що набирались з жовтків, свинини і риби + 100 капсул рибячого жиру

- молочки і спортхарчу небуло

самопочуття:

- 1 тиждень - пригніченість, сонливість і заторможеність, впали силові

- 2,3,4 тиждень - нормальне самопочуття і розумова діяльність, постійно було горячо, не мерзнув, об"єм простіше виконувати, в дні відпочинку час від часу плавання

- 5 тиждень - вийшов з кетозу, почав загрузку вуглеводами - пригніченість, відсутність мотивації, в залі не був, басейн - плавав три рази, сонливість

- 6-9 тиждень - планую зал якщо з"явиться мотивація (це тільки з 5.11 почнеться)

результати:

- зменшилась складка на животі, повністю не зникла;

- вага впала до 84-86 кг. і нижче не опустилась;

- біла лінія живота не проявилась;

- жирові депо на боках зменшились;

- промалювались всі три пучки квардріцепса, виділився біцепс бедра;

- дуже похудало обличчя;

- промалювались косі м"язи живота і зубчасті м"язи

ЗІ: кардіо не робив, а то що робив кардіо не назвеш - так муки маленького мука на орбітреку

Опубліковано: (змінено)

За отчет в целом +.думаю на данная тема многим очень интересна и инфы по ней достаточно мало!

Какой был стартовый вес и сколько по см ушло не мерял?

Как силовые на кето?Выносливость не улучшилась?

- клітковина (капуста, помідори, капуста квашена);

Одна из ошибок это капуста ,считай что сахар ел.

Змінено користувачем and1
Опубліковано:
Какой был стартовый вес и сколько по см ушло не мерял?

я загубив листок з записами

вага була здається 89-90 кг. на початку кето, по см. не згадаю взагалі зараз

Как силовые на кето?Выносливость не улучшилась?

силові впали ну не те щоб значно, але відчутно (хоча я зробив проходку по становій десь під кінець третього тижня кето - 160 в третьму підході на 2 рази потягнув), збільшилась витривалість - народ в залі прих""в від мого 5*8*60 кг. жиму нахилом вверх з відпочинком між підходами до 30 секунд, на кардіо мені реально просто не вистарчало дихалки, але тут проблема не в кето, а в сигаретах

Одна из ошибок это капуста ,считай что сахар ел.

так ось чого я вийшов з кетозу, а я вже подумав що це все ті стіки кави 3в1 нескафе що я пив як наркоман ))) ну все тоді стало на свої місця - саме під кінець 4 тижня я почав їсти квашену капусту

Опубліковано:
- 6-9 тиждень - планую зал якщо з"явиться мотивація (це тільки з 5.11 почнеться)
Согласно моим наблюдениям (и Жека тоже говорил) - тебя еще попереть должно нехило недели со второй-третьей загрузки. Так что изыскивай пути попадания в зал )
Опубліковано:

ГИ капусты всего 10 если не ошибаюсь, а квашеной уже 50- хоть и не сахар, который 70 ГИ даёт, все равно не сахар (пардон за каламбур).

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...