Outlawif Опубліковано: 1 листопада 2012 Опубліковано: 1 листопада 2012 или я что-то упускаю Ага. Ты снова воспринимаешь кетоз как стихийное бедствие. Как рубанула гроза и будет теперь идти, пока углеводами не погасишь... На самом деле кетоз вторичен по отношению к потреблению и затрате калорий. Если калорий мало, кетоз, как и все остальные метаболические процессы замедляется. Если приходится "насиловать" свои жировые депо, организм будет сопротивляться, он что, зря их откладывал. Кетоз замедлится из-за того, что ты превысишь те квоты, которые организм способен выделить из своих жировых депо.
and1 Опубліковано: 1 листопада 2012 Опубліковано: 1 листопада 2012 (змінено) Ага. Ты снова воспринимаешь кетоз как стихийное бедствие. Как рубанула гроза и будет теперь идти, пока углеводами не погасишь... На самом деле кетоз вторичен по отношению к потреблению и затрате калорий. Если калорий мало, кетоз, как и все остальные метаболические процессы замедляется. Если приходится "насиловать" свои жировые депо, организм будет сопротивляться, он что, зря их откладывал. Кетоз замедлится из-за того, что ты превысишь те квоты, которые организм способен выделить из своих жировых депо. А если ЭКА или Т3?)))ИЛИ клен? Змінено 1 листопада 2012 користувачем and1
Outlawif Опубліковано: 1 листопада 2012 Опубліковано: 1 листопада 2012 А если ЭКА или Т3?))) Ну если т3 то конечно :D На самом деле нельзя забывать про гомеостаз. Т.е. равновесие. Это касается всего. Очень хорошо дает представление о всех процессах в организме. Все средства, которыми мы пользуемся, сдвигают равновесие в ту или иную сторону. Но по прежнему остаются ОБЕ чаши весов всегда. Отсутствие достаточного количества жиров сдвинет кетоз в сторону уменьшения. Т3 - в сторону увеличения. Если добавить жиров, т.е. первый фактор снять с чаши весов, то кетоз еще усилится. Ну и так далее...
Onikeenko O. Опубліковано: 1 листопада 2012 Опубліковано: 1 листопада 2012 а белок едим в минимальном количестве, для покрытия обменных процессов 1-1,5г на кг веса, чет я не въехал зачем на кето резать Белок???:))) я сам практиковал на доводке кето резал только жиры а белок оставлял на прежнем уровне (високом) результат идеален
Redixin Опубліковано: 1 листопада 2012 Опубліковано: 1 листопада 2012 чет я не въехал зачем на кето резать Белок???:))) я сам практиковал на доводке кето резал только жиры а белок оставлял на прежнем уровне (високом) результат идеален фото результата можно ? какая доводка ?
yobilovus Опубліковано: 1 листопада 2012 Автор Опубліковано: 1 листопада 2012 опишу свій досвід кето: почав з третього разу (перші два рази зривався і їв вуглеводи) чітко чотири тижні ніяких вуглеводів (на п"ятому тижні вийшов з кетозу і почав плавну загрузку) в раціоні (нічого хитрого зранку олія, по настанню голоду мясо і клітковина, яйця по кілька щтук в перекуси): - м"ясо (курятина, телятина, свинина); - риба (часто пангасіус, рідко лосось); - яйця 10-15 штук в день, деколи ще з 10 перепилиних; - клітковина (капуста, помідори, капуста квашена); - жири - олія льону зранку два великих ковтки (за 35 днів пішло дві літри, то приблизно по 55 мл. в день), олія оливкова - заправка салатів (за 35 днів пішла літра), олія соняшникова - смаження всякого (десь грам 300 пішло) + ті жири що набирались з жовтків, свинини і риби + 100 капсул рибячого жиру - молочки і спортхарчу небуло самопочуття: - 1 тиждень - пригніченість, сонливість і заторможеність, впали силові - 2,3,4 тиждень - нормальне самопочуття і розумова діяльність, постійно було горячо, не мерзнув, об"єм простіше виконувати, в дні відпочинку час від часу плавання - 5 тиждень - вийшов з кетозу, почав загрузку вуглеводами - пригніченість, відсутність мотивації, в залі не був, басейн - плавав три рази, сонливість - 6-9 тиждень - планую зал якщо з"явиться мотивація (це тільки з 5.11 почнеться) результати: - зменшилась складка на животі, повністю не зникла; - вага впала до 84-86 кг. і нижче не опустилась; - біла лінія живота не проявилась; - жирові депо на боках зменшились; - промалювались всі три пучки квардріцепса, виділився біцепс бедра; - дуже похудало обличчя; - промалювались косі м"язи живота і зубчасті м"язи ЗІ: кардіо не робив, а то що робив кардіо не назвеш - так муки маленького мука на орбітреку
and1 Опубліковано: 1 листопада 2012 Опубліковано: 1 листопада 2012 (змінено) За отчет в целом +.думаю на данная тема многим очень интересна и инфы по ней достаточно мало! Какой был стартовый вес и сколько по см ушло не мерял? Как силовые на кето?Выносливость не улучшилась? - клітковина (капуста, помідори, капуста квашена); Одна из ошибок это капуста ,считай что сахар ел. Змінено 1 листопада 2012 користувачем and1
yobilovus Опубліковано: 1 листопада 2012 Автор Опубліковано: 1 листопада 2012 Какой был стартовый вес и сколько по см ушло не мерял? я загубив листок з записами вага була здається 89-90 кг. на початку кето, по см. не згадаю взагалі зараз Как силовые на кето?Выносливость не улучшилась? силові впали ну не те щоб значно, але відчутно (хоча я зробив проходку по становій десь під кінець третього тижня кето - 160 в третьму підході на 2 рази потягнув), збільшилась витривалість - народ в залі прих""в від мого 5*8*60 кг. жиму нахилом вверх з відпочинком між підходами до 30 секунд, на кардіо мені реально просто не вистарчало дихалки, але тут проблема не в кето, а в сигаретах Одна из ошибок это капуста ,считай что сахар ел. так ось чого я вийшов з кетозу, а я вже подумав що це все ті стіки кави 3в1 нескафе що я пив як наркоман ))) ну все тоді стало на свої місця - саме під кінець 4 тижня я почав їсти квашену капусту
Outlawif Опубліковано: 1 листопада 2012 Опубліковано: 1 листопада 2012 - 6-9 тиждень - планую зал якщо з"явиться мотивація (це тільки з 5.11 почнеться) Согласно моим наблюдениям (и Жека тоже говорил) - тебя еще попереть должно нехило недели со второй-третьей загрузки. Так что изыскивай пути попадания в зал )
Каммерер Опубліковано: 1 листопада 2012 Опубліковано: 1 листопада 2012 ГИ капусты всего 10 если не ошибаюсь, а квашеной уже 50- хоть и не сахар, который 70 ГИ даёт, все равно не сахар (пардон за каламбур).
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз