yobilovus Опубліковано: 24 січня 2013 Автор Опубліковано: 24 січня 2013 може прот на воді зробити тоді
Ark Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 може прот на воді зробити тоді Та это как бы само собой разумеется, я его на воде и пил, пришла мысля вообще его убрать.
Tito Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 здесь кто-то озвучивал идею сыворотки с жирами(льяным маслом) дабы сгладить всплеск инсулина после протыка.
Корвин Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 здесь кто-то озвучивал идею сыворотки с жирами(льяным маслом) дабы сгладить всплеск инсулина после протыка. Кстати вариант. Рюмку льняного масла и прот))
Valery Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 Несет вас, ребята, с этими извращениями в какую то не ту степь... Не хочется протеина после тренировки - так не пейте, в чем проблема то ???
vlad_leo Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 Несет вас, ребята, с этими извращениями в какую то не ту степь... Не хочется протеина после тренировки - так не пейте, в чем проблема то ??? навпаки йому хочеться, але ж ніззя
81eg Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 навпаки йому хочеться, але ж ніззя С чего такой вывод что ему нельзя?
vlad_leo Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 С чего такой вывод что ему нельзя? та не конкретно йому... а взагалі на кето протеїни не рекомендують вживати. Раніше вже обговорювали це....
sem1234 Опубліковано: 24 січня 2013 Опубліковано: 24 січня 2013 та не конкретно йому... а взагалі на кето протеїни не рекомендують вживати. Раніше вже обговорювали це.... меня от сыворотки выкинуло с кето, я им масло и запивал,казеин пил все нормально было.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз