borisbritva0012 Опубліковано: 30 квітня 2015 Опубліковано: 30 квітня 2015 Буду дома скину, такі зелені бочки,і назви смішні типу акваболік,ентероболік,мастеболік) она ?
borisbritva0012 Опубліковано: 30 квітня 2015 Опубліковано: 30 квітня 2015 Показать азиа фарм я в курсе,выше фото просили Трен густой,прям желе напоминает
kosmonavt Опубліковано: 30 квітня 2015 Опубліковано: 30 квітня 2015 она ? Да. Шукав інфу про неї. І скажу,шо на багатьох форумах хвалять
stalker Опубліковано: 30 квітня 2015 Опубліковано: 30 квітня 2015 Показать Да. Шукав інфу про неї. І скажу,шо на багатьох форумах хвалять а че не хвалить ? контора давно на рынке то ли азия то ли словения )или там просто филиал но довольно дорого если не залипуха а ты че с крайности в крайность?если не ред стар то сразу азия фарм?будь проще бери как все голден дракон фармаком аль там балкан
kosmonavt Опубліковано: 30 квітня 2015 Опубліковано: 30 квітня 2015 Показать а че не хвалить ? контора давно на рынке то ли азия то ли словения ) или там просто филиал но довольно дорого если не залипуха а ты че с крайности в крайность? если не ред стар то сразу азия фарм? будь проще бери как все голден дракон фармаком аль там балкан Та я завжди ФК юзав, все рабоче в них. Від ЖЖ стан хіба пробував, дуже можно захрустів від нього. Ред стар попробував тільки через те,шо мене запевнив шо він робочий той,кому я можу довіряти. І скажу,шо він не збрехав,дійсно рабочий. Але болючий. Тому бачу,тре фк брати,або жж тест пробувати. Про Голден шось взагалі нічого не знаю
stalker Опубліковано: 30 квітня 2015 Опубліковано: 30 квітня 2015 Та я завжди ФК юзав, все рабоче в них. Від ЖЖ стан хіба пробував, дуже можно захрустів від нього. Ред стар попробував тільки через те,шо мене запевнив шо він робочий той,кому я можу довіряти. І скажу,шо він не збрехав,дійсно рабочий. Але болючий. Тому бачу,тре фк брати,або жж тест пробувати. Про Голден шось взагалі нічого не знаю я реально не понимаю зачем менять фарму если до того все устраивало? из-за цены? или кроется где-то глубоко мысль , что новая фарма порвет ?
kosmonavt Опубліковано: 30 квітня 2015 Опубліковано: 30 квітня 2015 я реально не понимаю зачем менять фарму если до того все устраивало? из-за цены? или кроется где-то глубоко мысль , что новая фарма порвет ? Ціна вдвічі дешевша,працює не хуже,хіба жопу рве
TommyBrown Опубліковано: 1 травня 2015 Опубліковано: 1 травня 2015 подскажите как лучше поступить. такая штука думал ПКТ делать 15 июня но планы поменялись и никуда не еду.но ехать буду точно просто теперь не известно толи в августе толи в июне.так вот продолжить курс до июня,августа и потом делать ПКТ или сделать как планировал?
Ark Опубліковано: 1 травня 2015 Опубліковано: 1 травня 2015 Ты думаешь кто-то помнит, что ты там планировал? Хоть бы цитату сделал.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз