kosmonavt Опубліковано: 9 травня 2015 Опубліковано: 9 травня 2015 Херасебе! Не знал, что вода белая хах ну я мав наувазі прозора!! повністю прозора))
andreyyy Опубліковано: 9 травня 2015 Опубліковано: 9 травня 2015 хах ну я мав наувазі прозора!! повністю прозора)) Тогда нормально. Фармак чист как слеза девсвенницы
kosmonavt Опубліковано: 9 травня 2015 Опубліковано: 9 травня 2015 Тогда нормально. Фармак чист как слеза девсвенницы я перший раз його юзаю, того й думаю, шо ше тесту прозорого не бачив)
wolf Опубліковано: 9 травня 2015 Опубліковано: 9 травня 2015 шо ше тесту прозорого не бачив) мало фармы значить ты бачыв на сп посмотри хотя бы
se-mma Опубліковано: 9 травня 2015 Опубліковано: 9 травня 2015 Да СП реально прозрачный,когда первый раз преобрел.Испугался че за херь,пустой что ли)))
kosmonavt Опубліковано: 9 травня 2015 Опубліковано: 9 травня 2015 мало фармы значить ты бачыв на сп посмотри хотя бы бачив тестостерони фармаком, вермо, редстар))тепер і фармак) прозорий як "сльоза" вперше бачу)
Даниил Опубліковано: 10 травня 2015 Опубліковано: 10 травня 2015 Кто в курсе когда поступление у Him'a предвидится ? Ну или подскажите других продаванов, которые цену на тесто не ломят
Дагот Опубліковано: 13 травня 2015 Опубліковано: 13 травня 2015 Подскажите ссылкой кто Каберголин по табам продавал недавно , помню видел где то - найти не могу .
wolf Опубліковано: 13 травня 2015 Опубліковано: 13 травня 2015 https://ironflex.com.ua/phorum/pregnil-ot-o...d-pharmpro-8393
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз