andreyyy Опубліковано: 23 серпня 2015 Опубліковано: 23 серпня 2015 Саша так решил, только по этому))) Ну так может тогда стоит завести свой список, по которому по факту будут банить и варны раздавать? А то по той формулировке, которая в предупреждении, запрещено только то, что в тех списках. А стоит спросить за суст... Вот если бы я зарегистрировался, изучил все форумные правила, я бы не понял, за что меня банят.
VUBlack Опубліковано: 23 серпня 2015 Опубліковано: 23 серпня 2015 Показать Вот если бы я зарегистрировался, изучил все форумные правила, я бы не понял, за что меня банят. кто платит тот и заказывает музыку))) а ваще Саша вроде когда то объяснял почему убрал все а не только нанметаны, но я точно не помню Я конечно тоже не совсем понимаю такую политику, все все равно знают кто чем торгует, новорегам только тяжеловато будет если сайтов у продованов нет, но маємо те шо маємо
parker907 Опубліковано: 23 серпня 2015 Опубліковано: 23 серпня 2015 таке питання, що буде якщо проп і дека в одному шприці полежить пару днів, просто хочу ампули ділити навпіл і ставити двічі на тиждень, для економії шприців мішати в один, один ставити відразу, інший через декілька днів
waxmatist Опубліковано: 23 серпня 2015 Опубліковано: 23 серпня 2015 таке питання, що буде якщо проп і дека в одному шприці полежить пару днів, просто хочу ампули ділити навпіл і ставити двічі на тиждень, для економії шприців мішати в один, один ставити відразу, інший через декілька днів Економія шприців😂. Купити 2 шприца в тиждень - розкіш))))
wolf Опубліковано: 23 серпня 2015 Опубліковано: 23 серпня 2015 Економія шприців😂. Купити 2 шприца в тиждень - розкіш)))) реалии покращень)))))
parker907 Опубліковано: 23 серпня 2015 Опубліковано: 23 серпня 2015 Показать Купити 2 шприца в тиждень - розкіш)))) мабуть ні скоріше зайвий раз до аптеки не хочется ходити
waxmatist Опубліковано: 24 серпня 2015 Опубліковано: 24 серпня 2015 мабуть ні скоріше зайвий раз до аптеки не хочется ходити Можна піти раз до аптеки і купити більше чим 1 шприц, але кому як зручно)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз