Перейти до публікації

Чат химиков

Valery

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 23,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1923

• andreyyy

1238

• XXR XXX

797

• wolf

697

Опубліковано:

имя, сестра, имя (с) производителя требует

Опубліковано:

Что такое НПП не понял )

Нандоролона ПенилПропионат разве что ))

Опубліковано:
Что такое НПП не понял )

Нандоролона ПенилПропионат разве что ))

Ага, провтикав. В зарубіжному інтернеті Нандролон фенілпропіонат завжди як NPP скорочують. Я просто недавно повернувся в Україну (був на заробітках) і тут ще не курсив.

Підкажіть яких брендів (?) і, якщо можна, то у кого брати ТестПроп, нандролон фенілпропіонат, Анавар і Тренболон. Просто трохи лінь читати 1000 сторінок.

Якщо я правильно розумію, то народ бере Тестостерон пропіонат фірми Фармак. Його можна просто в аптеках брати? Написано що він по рецепту, але чи рецепт взагалі питають чи ні?

А от чиї Анавар, Тренболон і NPP можна брати я ще не розібрався. Вроді би БалканФарма нормальні відгуки має.

І зорієнтуйте по ціні, будь ласка.

Опубліковано:
Ага, провтикав. В зарубіжному інтернеті Нандролон фенілпропіонат завжди як NPP скорочують. Я просто недавно повернувся в Україну (був на заробітках) і тут ще не курсив.

Підкажіть яких брендів (?) і, якщо можна, то у кого брати ТестПроп, нандролон фенілпропіонат, Анавар і Тренболон. Просто трохи лінь читати 1000 сторінок.

Якщо я правильно розумію, то народ бере Тестостерон пропіонат фірми Фармак. Його можна просто в аптеках брати? Написано що він по рецепту, але чи рецепт взагалі питають чи ні?

А от чиї Анавар, Тренболон і NPP можна брати я ще не розібрався. Вроді би БалканФарма нормальні відгуки має.

І зорієнтуйте по ціні, будь ласка.

Женьжоу,балкан

Опубліковано:

может кто в курсе, на каком масле идет проп абурик?

Опубліковано:
может кто в курсе, на каком масле идет проп абурик?

Был на олеате. Но честно давно мне абурик не попадался в продаже. Да ещё и оригинал)).

Опубліковано:
Был на олеате. Но честно давно мне абурик не попадался в продаже. Да ещё и оригинал)).

хз, взял у одного из продавцов на форуме, правда срок годности там до 06,2014

просто болючий пндц

Опубліковано:
хз, взял у одного из продавцов на форуме, правда срок годности там до 06,2014

просто болючий пндц

Я брал 100мг пропионат шёл безболезненно. И вообще пропионат болеть не должен. Я брал последний раз 12или13 году после он пропал и появились фейки. Сомневаюсь, что его сейчас с Ирана возят.

Опубліковано:
Я брал 100мг пропионат шёл безболезненно. И вообще пропионат болеть не должен. Я брал последний раз 12или13 году после он пропал и появились фейки. Сомневаюсь, что его сейчас с Ирана возят.

ну может и фейк, я хз))

сделан он 06/2009

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...