Лео Опубліковано: 27 вересня 2016 Опубліковано: 27 вересня 2016 К слову сказать на Альфу и так цены космос.
John Domino Опубліковано: 4 жовтня 2016 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Всім привіт. Вчора вранці зробив першу в житті ін'єкцію. Тестостерон пропіонат женьшоу. Руки тряслись, але якось поставив). Поступово біль ставав сильнішим, вночі вже спати на правій булці було не приємно. Біль була не в місці уколі, а нижче. Сьогодні взагалі ходити напряжно, і вся булка болить. Почервоніння, шишок, нічого такого немає. Що випити щоб трохи попустило? Бо завтра другий укол, якщо в четвер будуть так обидві булки боліти, то присідати не зможу).
Valery Опубліковано: 4 жовтня 2016 Автор Опубліковано: 4 жовтня 2016 Що випити щоб трохи попустило? Коньяка, грамм 100-150...
Kito Опубліковано: 4 жовтня 2016 Опубліковано: 4 жовтня 2016 У меня от ЖЖ от уколов в дельту руки потом не поднимались несколько дней, а в булку так на жопу не сесть... Нуиво нах
John Domino Опубліковано: 4 жовтня 2016 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Коньяка, грамм 100-150... Мабуть мало буде) У меня от ЖЖ от уколов в дельту руки потом не поднимались несколько дней, а в булку так на жопу не сесть... Нуиво нах Перестав ставити? чи терпів?
Kito Опубліковано: 4 жовтня 2016 Опубліковано: 4 жовтня 2016 No pain No gain :dc: доставил пол пачки и нах перестал, зачем гемор себе добавлять лишний еще и платить за это. Тренироваться мешает, дискомфорт сплошной нахер надо
MaJ0r Опубліковано: 4 жовтня 2016 Опубліковано: 4 жовтня 2016 No pain No gain :dc: доставил пол пачки и нах перестал, зачем гемор себе добавлять лишний еще и платить за это. Тренироваться мешает, дискомфорт сплошной нахер надо Это тоже о пропионате или о чем-то другом?
John Domino Опубліковано: 4 жовтня 2016 Опубліковано: 4 жовтня 2016 No pain No gain :dc: доставил пол пачки и нах перестал, зачем гемор себе добавлять лишний еще и платить за это. Тренироваться мешает, дискомфорт сплошной нахер надо Зрозумів. Дякую за відповідь. ехх... перший укол і така херня, а ще 3 пачки) Буду ставити далі, можливо звикне зад. І все таки, якийсь німесулід я так розумію не допоможе?
Kito Опубліковано: 4 жовтня 2016 Опубліковано: 4 жовтня 2016 Это тоже о пропионате или о чем-то другом? я энку ставил, а парню проп советовал и брал , так он через полторы недели уже вообще спать не мог из-за боли в булках )) ноги вообще не потренить
MaJ0r Опубліковано: 4 жовтня 2016 Опубліковано: 4 жовтня 2016 я энку ставил, а парню проп советовал и брал , так он через полторы недели уже вообще спать не мог из-за боли в булках )) ноги вообще не потренить а у меня проп лежит подаренный и еще будет несколько месяцев как минимум лежать. А суст пробник был очень мягкий. Но он же еще в ампулах был.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз