Перейти до публікації

Чат химиков

Valery

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 23,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1923

• andreyyy

1238

• XXR XXX

797

• wolf

697

Опубліковано:

Всім привіт. Вчора вранці зробив першу в житті ін'єкцію. Тестостерон пропіонат женьшоу. Руки тряслись, але якось поставив). Поступово біль ставав сильнішим, вночі вже спати на правій булці було не приємно. Біль була не в місці уколі, а нижче. Сьогодні взагалі ходити напряжно, і вся булка болить. Почервоніння, шишок, нічого такого немає.

Що випити щоб трохи попустило? Бо завтра другий укол, якщо в четвер будуть так обидві булки боліти, то присідати не зможу).

Опубліковано:
Що випити щоб трохи попустило?

Коньяка, грамм 100-150...

Опубліковано:

У меня от ЖЖ от уколов в дельту руки потом не поднимались несколько дней, а в булку так на жопу не сесть... Нуиво нах

Опубліковано:
Коньяка, грамм 100-150...

Мабуть мало буде)

У меня от ЖЖ от уколов в дельту руки потом не поднимались несколько дней, а в булку так на жопу не сесть... Нуиво нах

Перестав ставити? чи терпів?

Опубліковано:

No pain No gain :dc: доставил пол пачки и нах перестал, зачем гемор себе добавлять лишний еще и платить за это. Тренироваться мешает, дискомфорт сплошной нахер надо

Опубліковано:
No pain No gain :dc: доставил пол пачки и нах перестал, зачем гемор себе добавлять лишний еще и платить за это. Тренироваться мешает, дискомфорт сплошной нахер надо

Это тоже о пропионате или о чем-то другом?

Опубліковано:

Зрозумів. Дякую за відповідь.

ехх... перший укол і така херня, а ще 3 пачки) Буду ставити далі, можливо звикне зад.

І все таки, якийсь німесулід я так розумію не допоможе?

Опубліковано:
Это тоже о пропионате или о чем-то другом?

я энку ставил, а парню проп советовал и брал , так он через полторы недели уже вообще спать не мог из-за боли в булках )) ноги вообще не потренить

Опубліковано:
я энку ставил, а парню проп советовал и брал , так он через полторы недели уже вообще спать не мог из-за боли в булках )) ноги вообще не потренить

а у меня проп лежит подаренный и еще будет несколько месяцев как минимум лежать. А суст пробник был очень мягкий. Но он же еще в ампулах был.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...