Lubonchic Опубліковано: 14 жовтня 2017 Опубліковано: 14 жовтня 2017 не знаю-куда это, но я долго ржала в магазине)))
OlegRO Опубліковано: 14 жовтня 2017 Опубліковано: 14 жовтня 2017 еще ходила картинка, как мужик в фарм-магазине купил метан, думал газ для его грузовика будет
Lubonchic Опубліковано: 15 жовтня 2017 Опубліковано: 15 жовтня 2017 Не,ну Метакса знаменитый коньяк) я не в курсе) но словечко знакомым показалось!)))
Outlawif Опубліковано: 15 жовтня 2017 Опубліковано: 15 жовтня 2017 Не,ну Метакса знаменитый коньяк) Если уж быть точным, то Метакса это не коньяк ) И даже не бренди. Метакса это... Метакса. Своя уникальная греческая сивуха. Похожая на коньяк. И на бренди )
$l@ventiy Опубліковано: 15 жовтня 2017 Опубліковано: 15 жовтня 2017 Ну и по гречески как раз вроде метаха читается а не метакса))
Veles Опубліковано: 15 жовтня 2017 Опубліковано: 15 жовтня 2017 Если уж быть точным, то Метакса это не коньяк ) И даже не бренди. Метакса это... Метакса. Своя уникальная греческая сивуха. Похожая на коньяк. И на бренди ) Ну кто ж сомневлася) как же без уточнений..
Дід Опубліковано: 15 жовтня 2017 Опубліковано: 15 жовтня 2017 Ну и по гречески как раз вроде метаха читается а не метакса)) $l@ventiy, Спмрос Метакса-такий дядько з Греції, який придумав цей напій, який має всякі екстракти, а сам алкоголь настоюється в дубових бочках з під мускатного вина, іноді змішується з цим вином.Зараз бренд Метакса перекуплена Ремі Куантро ....сорі за оффтоп...
Олимп Опубліковано: 16 жовтня 2017 Опубліковано: 16 жовтня 2017 Пацаны подскажите !!! Поставил в ногу 3 куба Захры ,раньше ставил в булки , болело-шишки . Короче , через три дня нога отекла , болит . Что пропить , что бы полегчало ?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз