XXR XXX Опубліковано: 25 липня 2018 Опубліковано: 25 липня 2018 Я встречал такие препы с запахами Только стирка спасла вещи Даже собственный пот имел запах препа
Outlawif Опубліковано: 26 липня 2018 Опубліковано: 26 липня 2018 Если семья стремается, семью надо или убедить, или не химичить. Я бы так делал.
Дід Опубліковано: 26 липня 2018 Опубліковано: 26 липня 2018 надо или убедить, или не химичить 0utlaw, Є ще третій варіант-сім'я не знає...
karlito78 Опубліковано: 26 липня 2018 Опубліковано: 26 липня 2018 0utlaw, Є ще третій варіант-сім'я не знає... Це вже несправжня сімя. Я не ховавсь, але особо і не афішував, ставив собі після душу. То коли почавсь курс - почались питання - що, коханку кинув? А після - знов завів? ))). Прийшлось пояснити, що таке тестостерон, замісна терапія тестостероном, і т д. Але до цих пір дружина жахається експериментів іноді. Найбільш її жахає рихтовка ліпідного профілю - жмені таблеток і червона пика). На відріз не вірить що це корисний вітамін
andreyyy Опубліковано: 26 липня 2018 Опубліковано: 26 липня 2018 то тебя еще за рихтовкой гематокрита врасплох не заставали :dc:
Outlawif Опубліковано: 26 липня 2018 Опубліковано: 26 липня 2018 Є ще третій варіант-сім'я не знає... Ну, для меня не вариант )
Дід Опубліковано: 26 липня 2018 Опубліковано: 26 липня 2018 Це вже несправжня сімя. Я не ховавсь, karlito78, Сьогодні я святкую з дружиною 27 річницю своєї "несправжньої" :dc: сім'ї, я не ховаюсь, просто всі ааси не тримаю вдома, на роботі - зал, душ, роздягальня...
Outlawif Опубліковано: 26 липня 2018 Опубліковано: 26 липня 2018 Кто-то и налево ходит без угрызений совести ) У всех свои принципы. Для меня что-то там скрывать неприемлемо.
Дід Опубліковано: 26 липня 2018 Опубліковано: 26 липня 2018 Ну так, не всі ж ідеальні, в мене є маленька таємниця...
Пропионатычь Опубліковано: 26 липня 2018 Опубліковано: 26 липня 2018 Для меня что-то там скрывать неприемлемо Аналогично. Да и как скрывать, если жена уколы ляпает?)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз