Каммерер Опубліковано: 29 листопада 2018 Опубліковано: 29 листопада 2018 зачем я его тогда купил?? когда же его тогда уместнее выпить?
Outlawif Опубліковано: 29 листопада 2018 Опубліковано: 29 листопада 2018 Отложи, вдруг надумаешь сделать полный перерыв, может пригодиться. А нет, ну так и нет.
OlegRO Опубліковано: 29 листопада 2018 Опубліковано: 29 листопада 2018 когдкак вариант прочесть https://ironflex.com.ua/phorum/antiestrogeny/
Дід Опубліковано: 29 листопада 2018 Опубліковано: 29 листопада 2018 его на курсе попивают староверцы OlegRO, Я так завжди робив,а останні курси без нього і особливої різниці не відчув. Певно якщо "пісюн вялий" може і буде з нього "профіт"...
Гаррис Опубліковано: 29 листопада 2018 Опубліковано: 29 листопада 2018 теперь можно и пойти пожать что-то) Я , конечно понимаю, - сам в армии служил, - командиру в ж... не заглядывают :to_pick_ones_nose_eat: но у вас пузырек воздуха в устройстве остался...усе должно быть аккуратненько (с)
andreyyy Опубліковано: 29 листопада 2018 Опубліковано: 29 листопада 2018 Да хер с тем пузырьком. Ну нельзя ж так параноить-то.
OlegRO Опубліковано: 29 листопада 2018 Опубліковано: 29 листопада 2018 у вас пузырек воздуха я и набираю без иглы, просто шприцом открыв крышку с виалы...
$l@ventiy Опубліковано: 29 листопада 2018 Опубліковано: 29 листопада 2018 но у вас пузырек воздуха в устройстве остался... некоторые пользователи оставляют пузырек, чтоб в носике шприца масло не оставалось)
bartid93 Опубліковано: 29 листопада 2018 Опубліковано: 29 листопада 2018 Можно еще шприц и виалу облизать, что б все до последней капли использовать)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз