$l@ventiy Опубліковано: 20 вересня 2019 Опубліковано: 20 вересня 2019 да я и на курсе особым желанием не горю чтото делать))
Дід Опубліковано: 20 вересня 2019 Опубліковано: 20 вересня 2019 А я шо на курсе дрочу, шо вне :dc: Тут за болденон була дискусія, що з ним бувають трабли зі "стояком".З власного досвіду,як тільки є в компоті болда-стояк недюже і іноді навіть тра піськостоялкою закинутися для того щоб "каряга диміла".Тільки перестав ставити болденон, залишився лише довгий тестостерон-все налагодилося-вже і без сіаліса...
Outlawif Опубліковано: 20 вересня 2019 Опубліковано: 20 вересня 2019 Я тоже. Но не на курсе заставлять себя приходится.
$l@ventiy Опубліковано: 20 вересня 2019 Опубліковано: 20 вересня 2019 Кстати, вялый, один из признаков повышенного гематокрита, что на болде не редкость)
paskual Опубліковано: 11 жовтня 2019 Опубліковано: 11 жовтня 2019 Добрый день! Камрады, а нандролоны давно пропали с ассортимента продавцов? У тех кого знал, в прайсах отсутствует Буду благодарен, если кто скинет у кого есть в наличии :JC_doubleup:
$l@ventiy Опубліковано: 11 жовтня 2019 Опубліковано: 11 жовтня 2019 давно пропали paskual, давно. года 2 уже.в целях конспирации, т.к. за них могут атата... пиши продавцам на гарячую линию)
jackal3156 Опубліковано: 14 жовтня 2019 Опубліковано: 14 жовтня 2019 Здравствуйте! Собираюсь в Египет на недельку. Интересует вопрос по тестостерону. Можно ли его без проблем завезти в Украину?
MaJ0r Опубліковано: 14 жовтня 2019 Опубліковано: 14 жовтня 2019 Здравствуйте! Собираюсь в Египет на недельку. Интересует вопрос по тестостерону. Можно ли его без проблем завезти в Украину? jackal3156, Скиф как-то интересную историю рассказывал о завозе теста из Египта и нашу таможню ) Я бы не рисковал, тем более у нас все тоже недорого, а у них еще надо разобраться где норм тесто продается
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз