OlegRO Опубліковано: 24 жовтня 2019 Опубліковано: 24 жовтня 2019 не давали им ничего ну а это тебе что?? пустое место?? рекомендовали бесплатная рекомендация!! ))))
Пропионатычь Опубліковано: 28 жовтня 2019 Опубліковано: 28 жовтня 2019 У нас дают сладкий чай и батон. Ни разу не употреблял данный набор)))
Дід Опубліковано: 30 жовтня 2019 Опубліковано: 30 жовтня 2019 Останній курс був 10 місяців,зараз відпочиваю місяця 3-4 буду натуралом, після останніх змагань розповів дружині, що я "хімег" вже давно і періодично, сцуко, краще б і неговорив(((
Mr.Owl Опубліковано: 30 жовтня 2019 Опубліковано: 30 жовтня 2019 Мост на 3-4 месяца? Лякае що пипирка не буде стояти?
MaJ0r Опубліковано: 30 жовтня 2019 Опубліковано: 30 жовтня 2019 супружеский долг вырос? OlegRO, скорее наоборот (
Дід Опубліковано: 30 жовтня 2019 Опубліковано: 30 жовтня 2019 супружеский долг вырос?) OlegRO, скорее наоборот ( MaJ0r, "Долг" не те слово, нічого в мене не виросло, більше секаса-єдина побочка курса, яка "дюже" подобається моїй половинці, всі інші побочки, яких немає, але...ну мертвий я вже повністю-лікар,що з неї взяти :dc: Мост на 3-4 месяца? Лякае що пипирка не буде стояти? Mr.Owl, Який мост-повністю відмова від фарми, мене не лякає, бо стояло і буде стояти-прив"яжемо корінь женьшеню на крайняк стояк :dc:
Outlawif Опубліковано: 30 жовтня 2019 Опубліковано: 30 жовтня 2019 И как вы умудряетесь прятать фарму от домашних...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз