8bit Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 А может просто долечиться? я б з радістю але вже 2 місяці є вузлик розміром менше сантиметра твердий і позитивної динаміки досягнути не можу пив в кінці курса провірон по 50мг,щоб конверсію збити і наступні 3 місяці тамокс по 50мг! зараз взяв аналог достінекса- алактин(від бромкриптину думав здохну,надіюсь тут так не буде) щодо гіни на туріку від вермо є підозра,що там метан,бо чомусь заливало :sad: таке може бути? думаю хоч трен соло взяти по 50мг через день просто ось зміни: рука 49- стала 44 груди - 135 - 122 нога - 73- 68 литка - 48- 44 самі розумієте в який депресняк кидає :bu:
Outlawif Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 Да курси на здоровье, анастрозолом только курс заедай.
Redixin Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 Підкажіть, чи можна починати новий курс на недолікованій гіні? Суть ось в чому: 4 місяці маю перерву через гіну-був болючий вузлик (маю особливість - в мене немає предвісників гіни, як свербіння, а зразу сильний біль) зараз вузлик дуже маленький, навіть пропальпувати важко, але знищити повністю його не можу і тепер навіть від 3 таблеток турика він починає боліти(хоч ніби і ароматизації немає) пролактин і естрогени були в нормі цікавить наступне: 1) що я можу взяти,що точно не викличе гіну ні естрогенову, ні пролактинову 2) чи має турінабол пролактинову активність Дякую если у тебя гормоны в норме были - то что это за курс такой ? такого быть не должно на курсе... ты к врачу ходил ? ну кто тебе сказал что это гинекомастия ? и пиши нормально , а то я чуть не упал под стол от этих твоих викличе гіну ні естрогенову, ні пролактинову - вот так прям и представляю как их зовут , буга агагагагаггааг
wolf Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 уже 3 курса подряд лезет эта зараза, после курса пропадает.вообще покуй
Папандопуло Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 уже 3 курса подряд лезет эта зараза, после курса пропадает.вообще покуй помниццо было на первом курсе тоже. а сейчас и следа нет! :bananagz3:
8bit Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 (змінено) если у тебя гормоны в норме были - то что это за курс такой ? такого быть не должно на курсе... ты к врачу ходил ? ну кто тебе сказал что это гинекомастия ? и пиши нормально , а то я чуть не упал под стол от этих твоих - вот так прям и представляю как их зовут , буга агагагагаггааг естроген і пролактин були в нормі, читай уважно я сам вчуся на лікаря, тому знаю що таке гіна і як виглядає тут пишу,бо хочу себе переконати,що різати не треба Змінено 27 липня 2013 користувачем 8bit
8bit Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 (змінено) суть в тому,що я турик взяв по 40мг в день щоб трішки втримати+ пив тамокс і алактин, але гіна зловила тільки не треба писати ,що від туріка не може нічого бути і тд Змінено 27 липня 2013 користувачем 8bit
Папандопуло Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 я сам вчуся на лікаря.....,бо хочу себе переконати,що різати не треба если учишься на врача, должен знать, что после операции оно может выползти опять) не знаю в чем причина, но знаю реальный случай(( суть в тому,що я турик взяв по 40мг в день щоб трішки втримати+ пив тамокс і алактин, але гіна зловила тільки не треба писати ,що від туріка не може нічого бути і тд а ты уверен, что в турике был турик?
8bit Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 (змінено) если учишься на врача, должен знать, что после операции оно может выползти опять) не знаю в чем причина, но знаю реальный случай(( а ты уверен, что в турике был турик? знаю,тому і не вирізав в туріку саме і сумніваюсь, бо залило як від метану просто від вермо ще підробки не попадались Змінено 27 липня 2013 користувачем 8bit
Outlawif Опубліковано: 27 липня 2013 Опубліковано: 27 липня 2013 если учишься на врача, должен знать, что после операции оно может выползти опять) не знаю в чем причина, но знаю реальный случай(( Такое ну очень редко бывает.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз