david Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 по... половине ампулы ставил Jus, иньекцию сам делал?
$l@ventiy Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 50 в неделю) david, у нас в зале, в середине 90х, ретуху ставили 1р в 2 недели, а нероболил 1 раз. и норм кабаны все были, по тем временам))
david Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 силаболин был еще по 25. но то вообще страшная вещь, не каждому было можно)
Jus Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 иньекцию сам делал? не, это было на заре моего увлечения бб и первая практика аасов, я тогда только таблетки мог сам жрать)) мать колола, она по уколам шарит. Как щас помню еще стеклянно-металлические шприцы, стерилизатор такой блестящий... в общем - суровый олдскул 25+ летней давности
andreyyy Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 О, старые пердуны ностальгируют снова
Jus Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 "да я моложе вас всех вместе взятых!" (ц)
Дід Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 Пердун він чи молодий чи старий все одно воняє, щодо суперпупер дієвості ретаболіла-то все казки про сірого бичка качка...
Jus Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 просто тогда еще "рецепторы были не забитые" (с)
andreyyy Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 Пердун він чи молодий чи старий все одно воняє, щодо суперпупер дієвості ретаболіла-то все казки про сірого бичка качка... але ж в другому випадку можна зробити знижку на вік :Koshechka_08:
Outlawif Опубліковано: 8 травня 2020 Опубліковано: 8 травня 2020 Перечитал последние 2 страницы еще пару раз, ничего про суперэффективность ретухи не нашел. Может в украинском слаб...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз