XXR XXX Опубліковано: 20 жовтня 2020 Опубліковано: 20 жовтня 2020 так, шниря туди народ, спочатку дзвонять на мобілу і чакають десь не біля під*ізду його , потім блищє до наступного дзвінка підходять вже безпосередньо до під*ізду і там хвилина,шнирь і обратно,перший поверх , і одразу за дом за гаражі, кажуть його і нюхають і колять і курять наче,хз . хлопці бігають що количь в качалку ходили та мали більш меньш пристойний спортивний вигляд
hellboy Опубліковано: 22 жовтня 2020 Опубліковано: 22 жовтня 2020 Добрый день. Есть у кого-то опыт применения фармы при диабете 1 типа (инсулинозависимый)? Что бы отбросить сразу кучу вопросов зачем тебе это и т.д.?) Скажу сразу интересует опыт людей с таким же диагнозом) Диабет уже около года, до него был вес около 100 кг, опыт применения есть. За месяц слил чуть более 10 кг, есть и положительный момент - жирок тоже ушел с мясом) Ну чтобы было понятнее проблему с бицепса 4-5 см ушло. За год уже в принципе адаприровался под это состояние, неоднократно пробовал вернуть форму, но результата нет вообще, даже +1 кг набрать не могу. Вот поэтому интересует вопрос опыта с фармой при таком диагнозе.
Outlawif Опубліковано: 22 жовтня 2020 Опубліковано: 22 жовтня 2020 Не помню на форуме человека с диабетом первого типа вообще.
Outlawif Опубліковано: 25 жовтня 2020 Опубліковано: 25 жовтня 2020 Х.з шо воно такэ Кто-то чихнул в котел с маслом, или муха попала. Бывает.
gora2010 Опубліковано: 25 жовтня 2020 Опубліковано: 25 жовтня 2020 Я бодяжу с другим препаратом на масле, тест 450 от сп и заходит более менее нормально, а чистым болит булка, но не сильно не так критично как у Богдана
Faust Опубліковано: 25 жовтня 2020 Опубліковано: 25 жовтня 2020 Вот и смысл брать и бодяжить с чем-то другим, безболезненным, если можно ставить сразу заведомо безболезненное? А то полкуба болючего разводите чуть ли не 10 кубами нормального. И в чем же экономия получается?
XXR XXX Опубліковано: 25 жовтня 2020 Опубліковано: 25 жовтня 2020 у ті дельти щоб ти щось почуяв тре з кастрюлі заливати, так шо неводи людей в оману )
$l@ventiy Опубліковано: 25 жовтня 2020 Опубліковано: 25 жовтня 2020 З каструлі я можу борщу, чи каші навернути, але не в дельти))
Bogdan84 Опубліковано: 25 жовтня 2020 Опубліковано: 25 жовтня 2020 З каструлі я можу борщу, чи каші навернути, але не в дельти)) Граждане , Вы о чем вообще? Я что то не вкурил?
$l@ventiy Опубліковано: 25 жовтня 2020 Опубліковано: 25 жовтня 2020 Перенесли сообщения из темы сайнуса.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз