Lubonchic Опубліковано: 7 червня 2021 Опубліковано: 7 червня 2021 Жжет девка, конечно... Может, выступаюшая и после родов через 10 недель на сцену, мало ли?
MaJ0r Опубліковано: 7 червня 2021 Опубліковано: 7 червня 2021 Да какая разница, с таким подходом сцена может стать последней. Вон наша Юля Шенкаренко через три месяца после родов выиграла престижный турнир по Жим-Лифту. Но ессно без ничего, только на витаминах для кормящих. Тренировалась и на 9м месяце, ее тренер буквально выгонял с зала )
marinacopy Опубліковано: 7 червня 2021 Опубліковано: 7 червня 2021 такс...ответа нет))) мб обычное трололо было)
Outlawif Опубліковано: 7 червня 2021 Опубліковано: 7 червня 2021 Она все советы пошла проверять, вернется как опробует.
marinacopy Опубліковано: 7 червня 2021 Опубліковано: 7 червня 2021 Совет Джокера самый топ, то что надо)))
$l@ventiy Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Результати по м’ясу і силових хороші, Viktor VK, залишилось тільки фото до і після запостити)
Viktor VK Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Фото точно не буду закидати)) Але результати в цифрах маси, силових і аналізів можу виложувати. Не збираюсь комусь щось доказувати так як ніколи цим не займався)) але так як слідкую на цьому форумі від початку цього року за продукцією Adam Labs і результатами хромотографа, то хочу поділитися результатами продукції так як приймаю на даний момент тільки її щоб були об’єктивні висновки. Всі результати які буду писати в майбутньому це не як новачок а зі стажом тренувань білдінг/ліфтінг 12 років, з вітамінами крайніх 10 років))) вітаміни на мене дуже добре реагують(це варто взяти до уваги) Був відпочинок від вітамінів 5 місяців і почав відновлення форми. Ставив Sindoxil (суст) 500 мг раз в 5 днів в середньому в неділю 700 мг і за 20 днів набрав 15 кг в масі(з 70 до 85кг, ріст 167см), на той момент вже знав перші аналізи хромо але всеодно розраховував що в кубі 250мг))) В мене завжди коли ставлю даже 50 мг тест пропа через день то якщо одразу не пити анастразол то через дві неділі починає лізти гіно, а тут така доза теста і признаків гіно не було при тому що анастразол не пив. Не знаю з чим це зв’язано але факт є факт. І сильно не залило. Тут аналізи на естрадіол ще не здавав. Після суста перейшов на: Biopten (тест ен) 500 мг раз в неділю Diazacyne (болд) 400 мг раз в неділю Winstrol 20 мг/день Пройшло 3 неділі, форма покращилася, скинув 3кг і в силових прибавив. Здав аналізи на естрадіол і пролактин. Пролактин в нормі, а вот естрадіол нижче референтів (6,7 при нормі 11.3-43.2) можна зробити висновки що болд робочий. Після низького естрадіолу трішки змінив курс і ще продовжив на 3 неділі. Biopten (тест ен) 500 мг раз в неділю Diazacyne (болд) 300 мг раз в неділю Winstrol 20 мг/день Метандростенолон 15 мг/день Зменшив болд на 100мг і добавив метану загалом в неділю на 105мг. Вже закінчується 3 неділя цього курсу. В масі прибавив 4 кг і в силових теж не погано прибавив. В роздумах що далі ставити)))
Outlawif Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 що далі ставити Ставь все. И побольше.
deviconte Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Фото точно не буду закидати)) А кому интересна писанина от никому неизвестного человека? Ну есть фото витамин, и че ? Чтобы это имело какое то значение, нужно или фото до/после, или как минимум быть не человеком с регистрацией за 5 мин до поста. Так что я думаю, особо напрягаться не стоит, никто не будет принимать все написанное в серьез.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз