Lubonchic Опубликовано 7 июня, 2021 Опубликовано 7 июня, 2021 Жжет девка, конечно... Может, выступаюшая и после родов через 10 недель на сцену, мало ли?
MaJ0r Опубликовано 7 июня, 2021 Опубликовано 7 июня, 2021 Да какая разница, с таким подходом сцена может стать последней. Вон наша Юля Шенкаренко через три месяца после родов выиграла престижный турнир по Жим-Лифту. Но ессно без ничего, только на витаминах для кормящих. Тренировалась и на 9м месяце, ее тренер буквально выгонял с зала )
marinacopy Опубликовано 7 июня, 2021 Опубликовано 7 июня, 2021 такс...ответа нет))) мб обычное трололо было)
Outlawif Опубликовано 7 июня, 2021 Опубликовано 7 июня, 2021 Она все советы пошла проверять, вернется как опробует.
marinacopy Опубликовано 7 июня, 2021 Опубликовано 7 июня, 2021 Совет Джокера самый топ, то что надо)))
$l@ventiy Опубликовано 9 июня, 2021 Опубликовано 9 июня, 2021 Результати по м’ясу і силових хороші, Viktor VK, залишилось тільки фото до і після запостити)
Viktor VK Опубликовано 9 июня, 2021 Опубликовано 9 июня, 2021 Фото точно не буду закидати)) Але результати в цифрах маси, силових і аналізів можу виложувати. Не збираюсь комусь щось доказувати так як ніколи цим не займався)) але так як слідкую на цьому форумі від початку цього року за продукцією Adam Labs і результатами хромотографа, то хочу поділитися результатами продукції так як приймаю на даний момент тільки її щоб були об’єктивні висновки. Всі результати які буду писати в майбутньому це не як новачок а зі стажом тренувань білдінг/ліфтінг 12 років, з вітамінами крайніх 10 років))) вітаміни на мене дуже добре реагують(це варто взяти до уваги) Був відпочинок від вітамінів 5 місяців і почав відновлення форми. Ставив Sindoxil (суст) 500 мг раз в 5 днів в середньому в неділю 700 мг і за 20 днів набрав 15 кг в масі(з 70 до 85кг, ріст 167см), на той момент вже знав перші аналізи хромо але всеодно розраховував що в кубі 250мг))) В мене завжди коли ставлю даже 50 мг тест пропа через день то якщо одразу не пити анастразол то через дві неділі починає лізти гіно, а тут така доза теста і признаків гіно не було при тому що анастразол не пив. Не знаю з чим це зв’язано але факт є факт. І сильно не залило. Тут аналізи на естрадіол ще не здавав. Після суста перейшов на: Biopten (тест ен) 500 мг раз в неділю Diazacyne (болд) 400 мг раз в неділю Winstrol 20 мг/день Пройшло 3 неділі, форма покращилася, скинув 3кг і в силових прибавив. Здав аналізи на естрадіол і пролактин. Пролактин в нормі, а вот естрадіол нижче референтів (6,7 при нормі 11.3-43.2) можна зробити висновки що болд робочий. Після низького естрадіолу трішки змінив курс і ще продовжив на 3 неділі. Biopten (тест ен) 500 мг раз в неділю Diazacyne (болд) 300 мг раз в неділю Winstrol 20 мг/день Метандростенолон 15 мг/день Зменшив болд на 100мг і добавив метану загалом в неділю на 105мг. Вже закінчується 3 неділя цього курсу. В масі прибавив 4 кг і в силових теж не погано прибавив. В роздумах що далі ставити)))
deviconte Опубликовано 9 июня, 2021 Опубликовано 9 июня, 2021 Фото точно не буду закидати)) А кому интересна писанина от никому неизвестного человека? Ну есть фото витамин, и че ? Чтобы это имело какое то значение, нужно или фото до/после, или как минимум быть не человеком с регистрацией за 5 мин до поста. Так что я думаю, особо напрягаться не стоит, никто не будет принимать все написанное в серьез.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти