Перейти до публікації

Чат химиков

Valery

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Жжет девка, конечно...

Может, выступаюшая и после родов через 10 недель на сцену, мало ли?

• Відповіді 23,7 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1923

• andreyyy

1238

• XXR XXX

797

• wolf

697

Опубліковано:

Да какая разница, с таким подходом сцена может стать последней. Вон наша Юля Шенкаренко через три месяца после родов выиграла престижный турнир по Жим-Лифту. Но ессно без ничего, только на витаминах для кормящих. Тренировалась и на 9м месяце, ее тренер буквально выгонял с зала )

Опубліковано:

такс...ответа нет))) мб обычное трололо было)

Опубліковано:

Она все советы пошла проверять, вернется как опробует.

Опубліковано:

Совет Джокера самый топ, то что надо)))

Опубліковано:
Результати по м’ясу і силових хороші,
Viktor VK, залишилось тільки фото до і після запостити)

Опубліковано:

Фото точно не буду закидати))

Але результати в цифрах маси, силових і аналізів можу виложувати.

Не збираюсь комусь щось доказувати так як ніколи цим не займався)) але так як слідкую на цьому форумі від початку цього року за продукцією Adam Labs і результатами хромотографа, то хочу поділитися результатами продукції так як приймаю на даний момент тільки її щоб були об’єктивні висновки.

Всі результати які буду писати в майбутньому це не як новачок а зі стажом тренувань білдінг/ліфтінг 12 років, з вітамінами крайніх 10 років))) вітаміни на мене дуже добре реагують(це варто взяти до уваги)

Був відпочинок від вітамінів 5 місяців і почав відновлення форми.

Ставив Sindoxil (суст) 500 мг раз в 5 днів в середньому в неділю 700 мг і за 20 днів набрав 15 кг в масі(з 70 до 85кг, ріст 167см), на той момент вже знав перші аналізи хромо але всеодно розраховував що в кубі 250мг)))

В мене завжди коли ставлю даже 50 мг тест пропа через день то якщо одразу не пити анастразол то через дві неділі починає лізти гіно, а тут така доза теста і признаків гіно не було при тому що анастразол не пив. Не знаю з чим це зв’язано але факт є факт. І сильно не залило. Тут аналізи на естрадіол ще не здавав.

Після суста перейшов на:

Biopten (тест ен) 500 мг раз в неділю

Diazacyne (болд) 400 мг раз в неділю

Winstrol 20 мг/день

Пройшло 3 неділі, форма покращилася, скинув 3кг і в силових прибавив. Здав аналізи на естрадіол і пролактин. Пролактин в нормі, а вот естрадіол нижче референтів (6,7 при нормі 11.3-43.2) можна зробити висновки що болд робочий.

Після низького естрадіолу трішки змінив курс і ще продовжив на 3 неділі.

Biopten (тест ен) 500 мг раз в неділю

Diazacyne (болд) 300 мг раз в неділю

Winstrol 20 мг/день

Метандростенолон 15 мг/день

Зменшив болд на 100мг і добавив метану загалом в неділю на 105мг.

Вже закінчується 3 неділя цього курсу. В масі прибавив 4 кг і в силових теж не погано прибавив.

В роздумах що далі ставити)))

Опубліковано:
що далі ставити
Ставь все. И побольше.

Опубліковано:
Фото точно не буду закидати))

А кому интересна писанина от никому неизвестного человека? Ну есть фото витамин, и че ?

Чтобы это имело какое то значение, нужно или фото до/после, или как минимум быть не человеком с регистрацией за 5 мин до поста. Так что я думаю, особо напрягаться не стоит, никто не будет принимать все написанное в серьез.

Опубліковано:
ставь все. И побольше.
и креатин

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...