Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Мдааа...весело у вас тут.

На цьому форумі від початку цього року, звичайно як глядач заходив і читав, а щоб написати від себе потрібно зареєструватися, тому так і получилося що написав одразу після того як зареєструвався.

А написано розгорнуто щоб все було зрозуміло, а не будь як.

Опубликовано

Вікторе, це таке умовне правило, щоб люди довіряли треба бачити фейс та те що нижче його),

ні хто б з тебе фото не прохав би ,якщо ти написав щось у темі про тварин та накшталт подібноі,а тту розділ фарма.

Опубликовано

Мені якось не дуже хочеться світитися в неті хто я є і що приймаю. Скажу так я не є відомий спортсмен, я просто тренуюсь в задоволення вже як 12 років, подобається коли зовнішньо виглядаю як білдер і інколи виступаю на змаганнях по ліфтингу, можливо і цього року вийду на поміст якщо не помішає минулорічна травма. А тут вирішив поділитися певною інформацією, чим ніколи до цього не займався)))

Тут теж люди виставляють що ставлять і які відчуття, просто я в більшій кількості виложив що маю і все, про дозіровки написав все як є.

Опубликовано

Дык,а в чем проблема с фото? Плюс пятнадцать кил,это ни куя себе прирост.

Ты должен был кардинально измениться.

Есть фототема для форумчан и такой результат был бы всем интересно глянуть.

За 20 дней столько набрать,это мощно конечно.

Тут нет людей,которые за 20 дней,набирали 15 кг.

Естественно,я не говорю о компенсации после сариков,когда набирают столько.

Опубликовано
я просто тренуюсь
с Кривым?
Опубликовано
с Кривым?
Олег будет в шоке от такого массонабора.

Опубликовано

12 лет человек тренируется, из них 10 на витаминах- вес 70 кг.

Это только сейчас витамины включились или как???

Опубликовано

Я писав що відновлення форми. Перед відпочинком вага була 82 кг пропрацьованої ваги для ліфтера, не як в білдера перед виходом на сцену)))

Відпочинок 5 місяців злив до 70 кг, не старався втримати.

І тут відновився і все але це сирої маси але і не дуже залитої, що тут є надзвичайного?

Набрав швидко тому що так краще напрацьовувати техніку в ліфтингу коли є та вага в якій плануєш виступати, а дальше буду покращувати якість.

Опубликовано

Та давай хоч відос з ліфтингу

Опубликовано

Краще протокол змагань)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...