Viktor VK Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Мдааа...весело у вас тут. На цьому форумі від початку цього року, звичайно як глядач заходив і читав, а щоб написати від себе потрібно зареєструватися, тому так і получилося що написав одразу після того як зареєструвався. А написано розгорнуто щоб все було зрозуміло, а не будь як.
XXR XXX Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Вікторе, це таке умовне правило, щоб люди довіряли треба бачити фейс та те що нижче його), ні хто б з тебе фото не прохав би ,якщо ти написав щось у темі про тварин та накшталт подібноі,а тту розділ фарма.
Viktor VK Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Мені якось не дуже хочеться світитися в неті хто я є і що приймаю. Скажу так я не є відомий спортсмен, я просто тренуюсь в задоволення вже як 12 років, подобається коли зовнішньо виглядаю як білдер і інколи виступаю на змаганнях по ліфтингу, можливо і цього року вийду на поміст якщо не помішає минулорічна травма. А тут вирішив поділитися певною інформацією, чим ніколи до цього не займався))) Тут теж люди виставляють що ставлять і які відчуття, просто я в більшій кількості виложив що маю і все, про дозіровки написав все як є.
Пропионатычь Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Дык,а в чем проблема с фото? Плюс пятнадцать кил,это ни куя себе прирост. Ты должен был кардинально измениться. Есть фототема для форумчан и такой результат был бы всем интересно глянуть. За 20 дней столько набрать,это мощно конечно. Тут нет людей,которые за 20 дней,набирали 15 кг. Естественно,я не говорю о компенсации после сариков,когда набирают столько.
Пропионатычь Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 с Кривым?Олег будет в шоке от такого массонабора.
Franklin78 Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 12 лет человек тренируется, из них 10 на витаминах- вес 70 кг. Это только сейчас витамины включились или как???
Viktor VK Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Я писав що відновлення форми. Перед відпочинком вага була 82 кг пропрацьованої ваги для ліфтера, не як в білдера перед виходом на сцену))) Відпочинок 5 місяців злив до 70 кг, не старався втримати. І тут відновився і все але це сирої маси але і не дуже залитої, що тут є надзвичайного? Набрав швидко тому що так краще напрацьовувати техніку в ліфтингу коли є та вага в якій плануєш виступати, а дальше буду покращувати якість.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз