Viktor VK Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Народ тут тема про фарму і конкретно певної фірми, а ви тут фото до після, фейс, силові і тому подібне))) Можна все підробити і фото, і фарму можна приймати іншу, і більше препаратів. Я починав тренуватися при тому рості що і зараз 167 см, при вазі 50 кг і за 4,5 років набрав до 90 кг (2010-2014 роки), після того тепер тільки пів року в формі і пів року на відпочинку легко тренуюся.
OlegRO Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 В роздумах що далі ставити))) рус. в смятении что еще купить и поставить
JOCKER Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 в смятении :zhet: а какая разница?? шо хочешь то и ставь хошь деку хошь тесто с треном - пох.
JOCKER Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 чел вроде частично в теме а вопрос какой-та .... глупый х.з.
Пропионатычь Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Народ тут тема про фарму і конкретно певної фірми, а ви тут фото до після, фейс, силові і тому подібне))) Можна все підробити і фото, і фарму можна приймати іншу, і більше препаратів. Я починав тренуватися при тому рості що і зараз 167 см, при вазі 50 кг і за 4,5 років набрав до 90 кг (2010-2014 роки), після того тепер тільки пів року в формі і пів року на відпочинку легко тренуюся. ты очень заблуждаешься. Тут сидят очень разные люди с разнообразными знаниями и навыками. Что ты там подделаешь в фото,я хз ,но с большой вероятностью,это увидят и выведут на чистую воду. Далее,многие знают друг друга в реале. И когда,ты начинаешь говорить,что я не могу фото выложить,я вот отзыв о фарме делаю и верьте,я точно правду говорю итд,то это вызывает скептицизм и недоверие. Насчёт фармы ну такое. У нас тут форумчане весом по 100+ и с хорошим качеством ставят меньше)) Но тут уж тебе виднее.
Viktor VK Опубліковано: 9 червня 2021 Опубліковано: 9 червня 2021 Там мене телефон виправив, мало бути так ( вже надумав що далі ставити)))
Outlawif Опубліковано: 10 червня 2021 Опубліковано: 10 червня 2021 только сейчас витамины включились Это очень длинные эфиры.
Akvell Опубліковано: 10 червня 2021 Опубліковано: 10 червня 2021 через пару недель уйду не реабилитационный массаж и надо будет сделать 2 недели перерыв от зала. как оптимально поступить с курсом? тесто+дека а) ничего не менять б) убрать деку на 2 недели спасибо.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз