danil-goncharenko Опубліковано: 17 вересня 2021 Опубліковано: 17 вересня 2021 Ребят направьте на тему, если есть. а если нет, то скажите безопасно ли разжижать кровь такими препаратами как магникор или аспирин кардио. спасибо
Outlawif Опубліковано: 17 вересня 2021 Опубліковано: 17 вересня 2021 Если с целью просушиться, то метформин тебе не нужен.
OlegRO Опубліковано: 17 вересня 2021 Опубліковано: 17 вересня 2021 скажите безопасно ли разжижать кровь такими препаратами как магникор или аспирин кардио. спасибо danil-goncharenko, ты хотя бы к ним инструкцию прочти, там про опасность и безопасность написано
Finanse Опубліковано: 17 вересня 2021 Опубліковано: 17 вересня 2021 метформин тебе не нужен 0utlaw, Не хочете свої масонські секретики розкривати... Я начитався досліджень який він корисний для продовження життя і для м'язів, і навіть від ковіду помагає теоретично. Думаю чого б не попити. Сушитися то максимально зрозуміло - мінус калорії і пильнуєш здоров'я.
Outlawif Опубліковано: 17 вересня 2021 Опубліковано: 17 вересня 2021 Думаю чого б не попити Если так, то 2 раза в день, если у тебя ИГ, то первый раз натощак.
Faust Опубліковано: 18 вересня 2021 Опубліковано: 18 вересня 2021 безопасно ли разжижать кровь такими препаратами как магникор или аспирин кардио Они не влияют на разжижения крови. Это препараты уменьшающие агрегацию тромбоцитов.
Outlawif Опубліковано: 18 вересня 2021 Опубліковано: 18 вересня 2021 Человек, ставящий куб теста, спрашивает, безопасен ли аспирин.
danil-goncharenko Опубліковано: 18 вересня 2021 Опубліковано: 18 вересня 2021 ахахах орнул) я мнительный просто очень
Hate88 Опубліковано: 24 вересня 2021 Опубліковано: 24 вересня 2021 Привет! Хлопци, а куда гонада пропала? Раньше брал прегнил 5000 и делил на два приёма, а сегодня прошелся по аптеками и во всех - у поставщика нема.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз