kapitan.testosteron Опубліковано: 18 листопада 2021 Опубліковано: 18 листопада 2021 Мне удалось найти только по 5000, но неудобно ставить… сколько разведённая в холодильнике может хранится?
OlegRO Опубліковано: 18 листопада 2021 Опубліковано: 18 листопада 2021 та блин неужеле не видно профильной темы где 300 раз всё обсосали?
Дід Опубліковано: 25 листопада 2021 Опубліковано: 25 листопада 2021 Я хз залишу тут-таке питання: вже місяць як не на курсі.Помітив таку юхню- постійно якісь простуди-то насморк, то горло, іноді загострюється гайморіт, блят... вже два рази ПЛР здавав -злякався, що Ковід- а ніх..я.На курсі такого не було, а тут, може щось пропити, тільки без подье...у, реально ситуація зає..ала :ireful2:
marinacopy Опубліковано: 25 листопада 2021 Опубліковано: 25 листопада 2021 мне почему-то всегда пептиды помогают. даже в микродозах любые. только какой-то конъюнктивит вылазит, насморк...сразу колю, на следующий день и следа нет. а если колоть всю осень-зиму нон стоп, вообще ноль болячек. поразительно конечно, но замечено эмпирическим путем уже не раз. говорят что еще вит. Д помогает, но это не точно)
marinacopy Опубліковано: 25 листопада 2021 Опубліковано: 25 листопада 2021 а любі - я беру найдешевші, типу гхрп-6, 2. бо різниці з дорожчими мені в тому плані нема. пс. он у базуки как раз распродажа, там 6-ка и 2 вообще копейки щас стоит. можно попробовать флакончик притарить.
OlegRO Опубліковано: 25 листопада 2021 Опубліковано: 25 листопада 2021 ответ в вопросе)) місяць як не на курсі. На курсі такого не було
Akvell Опубліковано: 21 грудня 2021 Опубліковано: 21 грудня 2021 Запасы ЖЖ тают и надо уже задумываться о замене. Какие бренды сейчас рабочие и меньше шанс нарваться на подделку? Спасибо.
OlegRO Опубліковано: 21 грудня 2021 Опубліковано: 21 грудня 2021 в этой теме перечислены https://ironflex.com.ua/phorum/hromatografi...reparatov-11352
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз